FoneSync voor Mac OS X brengt nieuwe sync-opties voor Android

fonesyncMensen die een Android-toestel en een Mac hebben, kunnen met FoneSync van Nova Media nog beter hun gegevens synchroniseren. De software synchroniseert je contacten uit het Adresboek, afspraken uit iCal en muziek en afspeellijsten uit iTunes. Ook kun je je fotoalbums uit iPhoto met je Android-toestel synchroniseren. Het belangrijkste verschil met de meeste andere aanbieders, is dat alles lokaal plaatsvindt via een rechtstreekse verbinding (dus niet via internet). Je gegevens blijven daardoor privé en je hebt niet te maken met extra kosten van dataverkeer of roaming.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


novamedia fonesyncFoneSync werkt op de Nexus-toestellen van Google, Android-toestellen van Motorola, Samsung en Sony Ericsson met minimaal Android 2.2 of hoger. Ondersteuning voor HTC volgt op een later tijdstip. Op de Mac werkt de software zo veel mogelijk zoals iTunes, dus mensen die recent zijn overgestapt van een iPhone zullen ook snel hun weg kunnen vinden. De app heeft onlangs nog een update gekregen en wordt gewaardeerd met 4 sterren. De Android-versie kost €9,99.

Je kunt FoneSync via de Android Market aanschaffen. Er zijn aparte versies voor Sony Ericsson, Samsung en Motorola.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.