Honeycomb draait op Google Nexus One

Redactie
21 februari 2011, 13:03
1 min leestijd

Een lid van XDA-developers.com heeft een speciale Honeycomb-rom gemaakt, die draait op de Google Nexus One. Het gaat om een vroege alpha-versie, dus veel functionaliteiten – zoals wifi, versnellingsmeter, geluid, camera en Bluetooth – doen het nog niet goed. Ontwikkelaar bypass23 belooft de custom rom de komende tijd flink onder handen te nemen, zodat Honeycomb in de nabije toekomst als een zonnetje draait op de Nexus One.

Hoewel het fantastisch is dat Android 3.0 draait op de Nexus One is het de vraag of de telefoon er qua functionaliteit op vooruit gaat. Honeycomb is namelijk speciaal gemaakt voor tabletcomputers. Het scherm van de Nexus One is met een grootte van 3,7 inch (resolutie 800 x 480) niet zo heel groot en waarschijnlijk komt Android 3.0 dus niet goed uit de verf. Mensen die per se aan de slag willen met Android 3.0 doen er wellicht beter aan om een Honeycomb-tablet in de winkel aan te schaffen.

Lees verder na de advertentie.

Wil je Honeycomb installeren op je telefoon? Ga dan naar deze pagina. Wij van Android Planet zijn niet aansprakelijk als je telefoon blokkeert, ontploft of in rook opgaat. Kortom, downloaden op eigen risico!

Via: XDA

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu