De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

HTC Incredible: opvallend bruin toestel met Android 2.1

Redactie
8 februari 2010, 9:48
1 min leestijd
HTC Incredible: opvallend bruin toestel met Android 2.1
htc incredible

Op internet zijn nieuwe foto’s verschenen van de HTC Incredible. Dit 1GHz Snapdragon-toestel draait op Android 2.1 met HTC Sense, de aangepaste gebruikersinterface van HTC. Het scherm is tussen de 3,5 en 3,7 inch groot en er zit 256MB geheugen in. Interessant voor Europa? Waarschijnlijk niet, want de foto’s tonen als operator Verizon Wireless, die in de VS gebruik maakt van een CDMA-netwerk. Mogelijk is de HTC Incredible speciaal ontwikkeld voor Verizon en daarom niet te gebruiken op de Euopese GSM-netwerken.

Voor gebruikers zal de HTC Incredible even schrikken zijn: de vreemde roodbruine kleur is iets wat we nog niet eerder hebben gezien. Het kan echter om een prototype gaan, in een behuizing die nog niet definitief is. Opvallende andere zaken aan de HTC Incredible is de flitser met twee led’s en een optische trackpad in plaats van het gebruikelijke trackballetje.

Lees verder na de advertentie.

Op Mobile World Congress gaat HTC nieuwe toestellen aankondigen. MWC begint over precies een week, dus hopelijk weten we rond die tijd meer.

Meer info en foto’s: Pocketnow

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu