Jiayu F1: 4 inch, dualcore en Android 4.2 voor 36 euro

Redactie
17 januari 2014, 15:24
1 min leestijd
Jiayu F1: 4 inch, dualcore en Android 4.2 voor 36 euro
Jiayu F1

Het Chinese Jiayu brengt de Jiayu F1 op de markt, een smartphone met een 4 inch-scherm die voor zo’n 36 euro te koop is. Hoewel daar ook nog import- en verzendkosten behoren bij te komen, is het een bijzonder lage adviesprijs. En dat terwijl de specificaties niet eens zo slecht zijn.

De Jiayu F1 is voorzien van Sony-touchscreen met een resolutie van 800 bij 480 pixels, een MediaTek MT6572 1,3GHz dualcore-processor, 512MB werkgeheugen en 4GB aan opslagruimte. Foto’s kun je maken met de 5 megapixel-camera aan de achterzijde. De resolutie van de foto’s wordt softwarematig verhoogd naar de kwaliteit van een 8 megapixel-camera. Het toestel draait op Android 4.2.2 (Jelly Bean).

Lees verder na de advertentie.

Jiayu F1: nog niet internationaal

Verder beschikt de Jiayu F1 over een accu van 2400 mAh, wifi, bluetooth en gps en een micro-sd-kaart-slot. Het blijft daarbij onduidelijk of de Jiayu F1 compatibel is met de Nederlandse 3G-netwerken, omdat het mogelijk is dat Nederlandse netwerken op een frequentie worden verzonden die de Chinese smartphone niet ondersteunt. Wel is er dualsim-ondersteuning aanwezig.

Mogelijk staat er nog een internationale variant van de Jiayu F1 op de planning. Vooralsnog komt alleen het Chinese model op de markt.

via

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu