Update My T-Mobile-app: MB-aanvuller en realtime inzicht in je verbruik

Gijs Ettes
28 mei 2014, 13:25
1 min leestijd
Update My T-Mobile-app: MB-aanvuller en realtime inzicht in je verbruik
t-mobile android app

De My T-Mobile app voor Android is van een update voorzien. De provider heeft de bel-app voorzien van de mogelijkheid om offline je belstatus te checken en de optie om extra MB’s aan te schaffen als je je databundel hebt opgesoupeerd. Je krijgt nu vanuit de app een realtime overzicht met je verbruik, zodat je te allen tijde inzicht hebt in je kosten.

Verder kun je contacten koppelen aan je verbruikstatus en zien wie je hebt gebeld. Het is mogelijk om meerdere T-Mobile accounts te beheren (bijvoorbeeld voor je privé- of werktelefoon) en je facturen van de afgelopen maanden te bewaren. En heb je geen idee wanneer je je abonnement mag verlengen en een nieuwe telefoon mag uitkiezen, dan kun je dit ook direct raadplegen in het abonnementsoverzicht.

Lees verder na de advertentie.

Relevanter nieuws in My T-Mobile-app

my t-mobile app

De My T-Mobile-app biedt na de update ook persoonlijker en relevanter nieuws. Denk aan updates over de app, pas gelanceerde smartphones en de mogelijkheid om je abonnement te verlengen. Dankzij de MB-aanvuller en de verbeterde verbruikstatus moeten klanten volgens T-Mobile onbezorgder gebruikt kunnen maken van mobiel internet.

Tot slot heeft T-Mobile een veelgehoorde wens van klanten verwerkt in de app middels de optie om offline de laatste belstatus te kunnen bekijken. De My T-Mobile-app is te downloaden via de link hieronder, vereist 2,2MB en minimaal Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

Download: My T-Mobile (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu