De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Deze app laat je foto’s posten met je neus (ADV)

Redactie
13 februari 2015, 11:00
2 min leestijd
Deze app laat je foto’s posten met je neus (ADV)

Fotograferen met koud weer is een onaangename klus. Je doet immers liever niet je handschoenen uit om op de sluiterknop van je smartphone te klikken. KPN heeft daar iets op gevonden met NosePost, een foto-app die je bedient met je neus.

Foto’s schieten en posten met je neus

nosepost android

Uit onderzoek van KPN blijkt dat 3 op de 10 Nederlanders door hun handschoenen belemmerd wordt om foto’s te schieten. Best zonde als je je bedenkt dat een besneeuwd landschap of een hoge skipiste het perfecte decor zijn voor het schieten van selfies. Een klein percentage van (13,9 procent) van de Nederlanders heeft handschoenen die geschikt zijn om smartphones te bedienen, maar de rest trotseert de kou of laat zijn smartphone ongebruikt in de broekzak zitten.

Wil je warme handen houden en heb je geen zin om nieuwe handschoenen aan te schaffen, dan biedt NosePost uitkomst. De app werkt met elk toestel dat over Android 4.0.3 of nieuwer beschikt en laat je gemakkelijk met het topje van je neus foto’s schieten. Dat scheelt een hoop geklooi als je bijvoorbeeld op de piste het uitzicht wil vastleggen.

NosePost verbind je met Facebook of Twitter, waarna je middels  grote knoppen gemakkelijk met je neus selfies kunt schieten. De app telt af, zodat je voldoende tijd hebt voor de perfecte compositie. Tevreden met het resultaat? Dan deel je de foto met een tikje van je neus op je favoriete sociale netwerk.

http://youtu.be/z-Gv35ik_hQ

NosePost downloaden

De NosePost is als gezegd gratis te downloaden, zowel voor Android en iOS. Wil je foto’s ook meteen delen met het thuisfront, dan kun je de Weekbundel EU van KPN overwegen.  Deze roamingbundel is snel te activeren en gebruiken: door het sturen van een sms`je of het inschakelen van de MijnKPN-app heb je binnen enkele ogenblikken de beschikking over een flinke hoeveelheid data (100MB voor €5), die je in heel Europa kunt gebruiken. Laat het NosePosten maar beginnen!

Download NosePost in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu