Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

OnePlus 5-reclame toont nieuw vlaggenschip in volle glorie

Thomas Haenen
19 juni 2017, 12:11
1 min leestijd
OnePlus 5-reclame toont nieuw vlaggenschip in volle glorie

Eigenlijk wordt de OnePlus 5 pas morgen officieel onthuld, maar beelden van de smartphone zijn al online opgedoken nadat een reclame te vroeg uitgezonden werd.

Lees verder na de advertentie.

OnePlus 5-reclame uitgelekt

Of het om een teaser gaat of een foutje van de fabrikant is niet helemaal duidelijk, maar de eerste officiële beelden van de OnePlus 5 zijn al verschenen. Tijdens de finale van een cricketkampioenschap dook de smartphone kort op in een reclamespotje.

Veel beelden van het toestel waren al eerder uitgelekt, en de video lijkt die te bevestigen. We zien een smartphone die sterk lijkt op de iPhone 7, met een vrijwel platte metalen achterkant. Wel lijken de randen iets meer gebogen en gebold te zijn.

OnePlus 5-reclame

Dubbele camera voor betere beelden

Ook de meest prominente nieuwe feature is goed zichtbaar in de OnePlus 5-reclame: de dubbele camera achterop. Het toestel heeft een extra lens die ervoor zorgt dat foto’s er beter uitzien. Net als bij bijvoorbeeld de Huawei P10 wordt de extra sensor waarschijnlijk gebruikt om meer gegevens over de kleur van het beeld te verzamelen, waardoor je realistischere, kleurechte kiekjes krijgt.

De OnePlus 5 wordt morgen (20 juni) officieel onthuld om 18:00 uur Nederlandse tijd. De smartphone zou ook over de nieuwste hardware van het moment beschikken. Bronnen spreken over een Snapdragon 835-chipset, 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

De verwachting is dat de adviesprijs iets stijgt ten opzichte van de OnePlus 3T, naar zo’n 500 euro. Dat is nog altijd een stuk goedkoper dan andere smartphones met vergelijkbare hardware. Net als eerdere OnePlus-smartphones wordt het toestel waarschijnlijk alleen via de website van de fabrikant verkocht.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5
OnePlus 5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu