De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Live: kijk mee naar de onthulling van de OnePlus 5T

Thomas Haenen
16 november 2017, 15:11
2 min leestijd
Live: kijk mee naar de onthulling van de OnePlus 5T

Vanmiddag om 17:00 uur Nederlandse tijd wordt de OnePlus 5T officieel onthuld. Met deze livestream kijk jij mee naar het evenement in New York.

OnePlus 5T livestream

Onder het bijzijn van honderden fans wordt de OnePlus 5T vandaag gepresenteerd. De verrassing is er deels al af, na alle geruchten en gelekte afbeeldingen van de voorbije weken. Zelfs OnePlus heeft al enkele details van de smartphone vrijgegeven. Op een presentatie in New York krijgen we het toestel voor het eerst écht te zien en horen we meer over de adviesprijs en releasedatum.

Het evenement trapt af om 17:00 uur en duurt waarschijnlijk een halfuur. Met bovenstaande stream kun je live meekijken. Of je na afloop direct een pre-order voor de 5T kunt plaatsen, is nog onbekend. Wel heeft het bedrijf al eerder laten weten dat de release gepland staat voor 21 november. Dat betekent dat vroege bestellers het toestel al vanaf volgende week in huis hebben.

[Update: zojuist is de OnePlus 5T officieel aangekondigd. De smartphone is inderdaad vanaf eind november verkrijgbaar, tegen een adviesprijs van 499 euro.]

Meer over de OnePlus 5T

Zoals de naam al suggereert, is de OnePlus 5T slechts een relatief kleine stap vooruit ten opzichte van de 5. De grootste vernieuwingen zitten hem in het design. De OnePlus 5T krijgt een voorkantvullend, nagenoeg randloos scherm. Het 6 inch-scherm (2160 bij 1080 pixels) is iets groter dan het 5,5 inch-scherm van eerdere toestellen. Doordat de randen kleiner zijn, is het toestel zelf echter nauwelijks groter geworden. De vingerafdrukscanner verhuist naar de achterkant van het toestel.

De OnePlus 5T volgt slechts enkele maanden na de introductie van de OnePlus 5. Die smartphone werd in juni aangekondigd, maar is al sinds september uitverkocht. Vervolgens doken vrij snel geruchten op over een nieuwe smartphone. Waarom OnePlus al zo snel met een nieuw toestel komt, is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk besefte het bedrijf dat het een randloos scherm nodig had om mee te kunnen met de concurrentie.

Aan de binnenkant zijn verder nauwelijks aanpassingen gemaakt. De OnePlus 5 beschikte al over de beste hardware van het moment, en slechts enkele maanden later is die hardware nog altijd uitstekend. De 5T heeft een Snapdragon 835-chip, 6/8GB werkgeheugen en 64/128GBGB opslagruimte. Achterop zit een dubbele 20 megapixel-camera, voorop een enkele 16 megapixel-camera.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 5T
OnePlus 5T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu