Orange Sound Charge: t-shirt om je telefoon op te laden
Redactie

orange sound chargeDe Britse operator Orange bedenkt elk jaar iets leuks om mobiele telefoons op te laden. Ze maakten eerder al de regenlaarzen op de foto hiernaast, waarmee je je mp3-speler kon laden. Die oplossing was geknipt voor Glastonbury, het legendarische muziekfestival waar het altijd regent. Nu het seizoen van de muziekfestivals in volle gang is testen ze een nieuwe vinding: een t-shirt dat je telefoon kan opladen. In een filmpje leggen ze uit hoe dat werkt. De technologie maakt gebruik van geluidsgolven, die worden omgezet in energie waarmee je je telefoon kunt opladen. Helaas zijn de t-shirts niet zomaar te koop. Orange voert een test uit met een gelimiteerd aantal t-shirts.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Deelnemers moeten bij bepaalde podiums gaan staan en als lopende reclamezuil voor Orange dienstdoen. Maar goed, dan wordt wel meteen je telefoon opgeladen en Orange krijgt wat gratis reclame.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.