Samsung introduceert Crystal Galaxy Tab met 5.700 kristallen

Redactie
9 december 2010, 11:12
1 min leestijd
Samsung introduceert Crystal Galaxy Tab met 5.700 kristallen
galaxy-tab-crystal

Wie vanavond een bezoekje brengt aan de Miljonair Fair in Amsterdam kan de speciale kristallen Samsung Galaxy Tab bewonderen. De Crystal Galaxy Tab is met de hand ingelegd met 5.700 Swarovski kristallen. De tablet is binnenkort als collectors item te koop in het luxe Londense warenhuis Harrods voor 2.699 pond. Het is ook mogelijk om je eigen design van Swarovski kristallen te bestellen, maar waarschijnlijk is de prijs dan wel iets hoger.

Vanochtend liet Samsung al weten dat Britse kopers van een Samsung Galaxy Tab tot februari een gratis mediapakket krijgen ter waarde van 200 pond. Dit pakket bestaat uit zeven games, vijftig mp3’tjes, vijftien films (inclusief Sex & The City 2) en vijf e-boeken.

Lees verder na de advertentie.

galaxy-tab-crystal-2

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een snelle 1 GHz-processor. De eerste volwassen Android-tablet kan fotograferen, filmen, op internet surfen en mediabestanden afspelen. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad. De tablet ligt sinds begin november in de winkel en is al meer dan één miljoen keer over de toonbank gegaan.

Weet je nog niet zeker of je de Samsung Galaxy Tab wilt kopen? Lees de review van de Samsung Galaxy Tab op Android Planet!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu