De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Foto’s tonen volgende Sony Xperia-vlaggenschip’

Erwin Vogelaar
18 juli 2016, 18:59
2 min leestijd
‘Foto’s tonen volgende Sony Xperia-vlaggenschip’

Gelekte foto’s laten mogelijk het volgende vlaggenschip van Sony zien. Het toestel heeft een gebogen scherm en metalen behuizing.

Lees verder na de advertentie.

Sony Xperia F8331 foto

Hoewel we nog niet zeker weten hoe het toestel gaat heten, zijn de eerste foto’s van het volgende vlaggenschip van Sony opgedoken. Het toestel zou de opvolger van de Sony Xperia X Performance kunnen zijn met betere specs en vooral een vernieuwd design. Het toestel kennen we nu als de Xperia F8331, maar dat zal uiteraard niet de uiteindelijke naam worden.

Op de foto’s zien we vooral het verschil in design terug. De bovenkant en onderkant van het toestel zijn plat, terwijl de zijkanten rond gemaakt zijn. Aan de achterkant zien we tevens een nieuwe indeling van de camera, met een dubbele led-flash. De achterkant lijkt verder van metaal gemaakt te zijn, met een plastic schermpje onderin voor de antenne. De voorkant is nog wel herkenbaar als een Sony Xperia-toestel, met de stereo-speakers en nfc-antenne op de herkenbare plek. Voor het eerst zou een Xperia-toestel volgens deze Xperia F8331 foto een usb-c-poort hebben. Aan de bovenkant zit een 3.5mm-jack voor je koptelefoon.

Qua specs weten we nog niet veel, behalve dat dit toestel een 1080p-scherm heeft dat groter is dan het 5 inch-scherm van de Sony Xperia X Performance. De camera’s aan de achter- en voorkant kunnen tevens in 4k-resolutie opnemen. Waarschijnlijk wordt het toestel officieel onthuld tijdens IFA komende september.

Sony Xperia X Performance

De Sony Xperia X Performance is eerder deze maand in de Benelux uitgekomen. Zoals gezegd heeft dit toestel een 5 inch-scherm met een 1080p-resolutie. Onder kap zit een Snapdragon 820-chip met een quadcore-processor, 3GB RAM en 32GB opslagruimte die uitbreidbaar is met een micro-sd-kaartje. Er zit maar liefst een 13 megapixel-camera aan de voorkant, terwijl er aan de achterkant een flinke 23 megapixel-camera te vinden is. Het toestel heeft een adviesprijs van 699 euro.

Bron: GSM Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's