Tag Heuer maakt 4.700 euro kostend Android-toestel
Redactie

tag heuer smartphoneZijn Android-bezitters koopjesjagers, die het liefste een gratis toestel bij hun abonnement willen hebben? Welnee, er zijn ook mensen die genoeg te besteden hebben en van mooie dingen houden. Tag Heuer begrijpt dat. Deze horlogemaker heeft de Link Phone geïntroduceerd, een telefoontoestel dat er op het eerste gezicht uitziet als een uit de kluiten gewassen horloge. Het toestel is voorzien van 18 karaats rosegoud of titanium, een achterkant bekleed met alligatorleer en diamanten accenten. Het apparaat kost je 4.700 euro en draait op Android 2.2 (Froyo). The Link is genoemd naar de horlogelijn van dezelfde fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Er zit een 3,5 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels in, met een 5 megapixel camera, 256 MB intern geheugen en een 8 GB geheugenkaart. Binnenin vind je verder een 1400 mAh-batterij. EDGE en HSUPA worden ook ondersteund.

Volgens Tag Heuer is deze telefoon zeer duurzaam, alleen is de vraag of je wilt dat een dergelijk apparaat 5 jaar meegaat. Gezien de specs had Tag Heuer er misschien wat meer technologie en wat minder lifestyle in kunnen stoppen. Vanaf juli is deze smartphone-met-Zwitserse-precisie verkrijgbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.