De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Mobiles for Good Challenge: verdien €30.000 met jouw idee!

Redactie
27 mei 2014, 11:00
1 min leestijd
Mobiles for Good Challenge: verdien €30.000 met jouw idee!
Mobiles for Good Challenge

Ook dit jaar organiseert Vodafone de Mobiles for Good Challenge, waarin wordt gezocht naar ideeën die mobiele technologie inzetten voor het aanpakken van échte problemen die spelen in de Nederlandse maatschappij. Vodafone wil mensen met goede ideeën een flinke steun in de rug geven om hun plannen om te zetten in concrete oplossingen.

Dit jaar wordt niet alleen ingezet op het thema gezondheid, maar is het plan om ook problemen met betrekking tot veiligheid, werkloosheid en onderwijs aan te pakken. En dat allemaal door slim gebruik te maken van mobiele technologie. Door jouw plan te pitchen kun je een flink startkapitaal van 30.000 euro en een intensief coachingsprogramma verdienen. Op die manier zorg je dat jouw idee ook daadwerkelijk van de grond komt. Schrijf je vóór 1 juni aanstaande in en lees verder om meer te weten te komen over de Mobiles for Good Challenge!

Ben jij klaar voor de challenge?

De Mobiles for Good Challenge is een initiatief van de Vodafone Foundation. De Challenge heeft als doel mobiele toepassingen mogelijk maken die een oplossing bieden voor sociale problemen in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan betere zorg, welzijn, onderwijs, veiligheid en werkgelegenheid. Hieronder een voorbeeld van zo’n idee; jij kunt het vast beter!

Schrijf je in!

Iedereen met een goed idee heeft tot 1 juni 2014 om dit in te dienen. Via mobilesforgood.nl/meedoen meld je je aan en  lees je alles wat je moet weten over  de Challenge. Je maakt direct kans op een geldprijs van €30.000 en deelname aan de Mobiles for Good Innovation Bootcamp.

Meer weten? Check deze site voor alle informatie over de Challenge!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu