De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus 9 los toestel prijzen vergelijken

OnePlus 9 5G
8
Reviewscore
Geheugen
Kleur
OnePlus 9 5G
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Geheugen
Conditie
3 resultaten vanaf € 558,95
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (10GB data)
Simyo
Nu tot €10 korting per maand
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Extra voordeel met KPN Combivoordeel
  • Gratis maandelijks aanpasbaar
Bekijk aanbieding
OnePlus 9 5G
OnePlus 9 5G
128 GB5G
€ 558,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.9
bol.com plaza
?
OnePlus 9 5G
OnePlus 9 5G
128 GB5G
€ 672,05
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d
OnePlus 9 5G
OnePlus 9 5G
256 GB5G
€ 814,30
2 jaar garantie
Amazon
4.6
Amazon
2d

OnePlus 9 kopen: alles wat je moet weten

De OnePlus 9 werd op 23 maart gepresenteerd met zijn grotere broer de OnePlus 9 Pro. Het toestel is voorzien van krachtige hardware, een 4500mAh-accu met supersnel laden, vier camera’s, 120Hz Amoled-display en nog veel meer. Lees er alles over op onze OnePlus 9 pagina.

OnePlus 9 prijs

De OnePlus 9 wordt in een 128GB en 256GB variant aangeboden. De adviesprijs start bij 699 euro en voor de Pro variant betaal je 200 euro meer. Het toestel wordt los maar door enkele webshops aangeboden.

Waarom de OnePlus 9 kopen?

Het nadeel van een losse OnePlus 9 kopen, is dat je de aanschafprijs in een keer moet betalen. Daar staat tegenover dat je geen BKR-registratie krijgt omdat je voor de telefoon geen lening afsluit. Met het los kopen van de OnePlus 9 heb je ook de mogelijkheid om zelf een sim only-abonnement te kiezen dat het beste bij jouw verbruik past. Zo houd je zelf controle over je maandelijkse uitgaven.

Ben je met deze smartphone klaar voor de toekomst?

Je kunt sinds eind april 2021 de OnePlus 9 kopen. Daarmee is het een van de nieuwste toestellen van dit moment. Samen met het feit dat het hier om een high-end toestel gaat, maak je daarom gebruik van de nieuwste hardware en software. Deze telefoon heeft alle nieuwste snufjes van het moment zoals een nfc-chip, goede camera’s en is klaar voor 5G. Ook over het updatebeleid zijn we zeer te spreken. Voor de aankomende paar jaar zit jij dus helemaal goed.

Wie kan dit toestel het beste kopen?

Dit toestel valt in het hogere segment en hij een daarbijbehorende prijs. Je zou dit toestel kopen als je nu in het midden segment zit en wil upgraden naar betere hardware. Ook als je nu nog een oudere high-end toestel gebruikt en klaar bent voor een nieuwe, is dit een goede keuze.

Waar kan ik het goedkoopst de OnePlus 9 kopen?

Dat ontdek je met onze prijsvergelijker op deze pagina. Je ziet dat de beste prijzen alvast bovenaan staan. Deze worden trouwens continu en automatisch geüpdatet. Je kunt er dus vanuit gaan dat je altijd de beste deal vindt. Met de filteropties kun je je zoekopdracht nog iets verfijnen. Zo kun je sorteren op kleur, provider en hoeveelheid geheugen. Dat maakt het nog makkelijker om jouw ideale telefoon te vinden.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu