LG L70 preview: budgetsmartphone met Android 4.4 KitKat

Reviewscore

7,5

De LG L70 is de middenmoter in de L Serie III, die beschikt over betere specificaties dan de L40. Kom alles over het toestel te weten in deze beknopte LG L70 preview!

De dualcore-processor is hetzelfde, maar het ips-display is aanzienlijk groter en scherper (4,5 inch met 800 bij 480 pixels). Ook is er meer werkgeheugen beschikbaar. Natuurlijk betekent dat ook dat de smartphone wat groter is, maar met 9,5 millimeter is hij een stuk slanker dan de L40. Om ervoor te zorgen dat het grotere display de accuduur niet negatief beïnvloedt, is er tevens een 2100 mAh-accu aan boord.

In tegenstelling tot de L40 is er ook een vga-frontcamera aanwezig en de hoofdcamera schiet plaatjes met een hogere resolutie van 5 megapixels. Net als bij het instapmodel voelt de interface van de L70 vlot aan en het aanbod bloatware is tot een minimum beperkt. Dat is wel zo fijn, aangezien het opslaggeheugen met 4GB aan de krappe kant is. Dit is overigens wel met een micro-sd-kaart uit te breiden. We schatten de adviesprijs tussen de 180 en 200 euro.

Het laatste nieuws over LG

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.