LG L70

LG L70: fraaie budgetsmartphone met groot ips-scherm

De L70 is het middelste toestel in de LG L Serie III en voorzien van een 4,5 inch-ips-scherm met een relatief lage resolutie van 800 bij 480 pixels, een 1,2GHz dualcore-processor en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte voor je favoriete apps, muziek en foto’s. Daarnaast heeft het toestel 1GB aan werkgeheugen aan boord, een 5-megapixel-camera aan de achterzijde en een vga-frontcamera.

De L70 is compact, beschikbaar in de kleuren zwart en wit en voorzien van talloze handige features. Op deze pagina laten we je zien waartoe deze compacte budgetsmartphone van LG allemaal in staat is. Het toestel is zowel los als in combinatie met een abonnement voor een prikkie in huis te halen. Kom ook meer te weten over zijn opvolger, de LG L Fino.

De LG L70 in vogelvlucht

De LG L70 is inmiddels voor circa 120 euro los verkrijgbaar. Voor dat bedrag krijg je een compact toestel met redelijke camera’s en Android KitKat. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de LG L70 op een rijtje gezet.

  • 4,5 inch ips-scherm met 800 bij 400 pixels
  • Vlotte 1,2GHz dualcore-processor en 1GB aan werkgeheugen
  • 4GB uitbreidbare opslag voor je favoriete apps en media
  • Twee capabele camera’s met 5 en 0,3 megapixels

Meer over de LG L70

LG L70

De compacte en lichte LG L70 werd begin 2014 aangekondigd en is sinds april van datzelfde jaar verkrijgbaar in Nederland. Hij combineert redelijke specs met Android 4.4 KitKat en een bescheiden prijskaartje. Toch voelt de L70 soepel in gebruik en de meeste apps zijn probleemloos op het toestel te gebruiken.

Bij het uitlenen van de L70 hoef je niet meer bang te zijn dat anderen per ongeluk jouw persoonlijke foto`s of berichten zien. Door middel van een ander patroon komt de gast binnen via een andere, veilige toegang en ziet daarmee niet al jouw apps en persoonlijke bestanden. Je kunt zelf instellen wat jouw telefoon toont in de Guest Mode.

De overstap van featurephone naar smartphone wordt eenvoudig. Dankzij Easy Home heb je de mogelijkheid om te switchen naar het bekende menu van een featurephone; met een numeriek toetsenbord, direct toegang tot je contacten en je kunt de bekende pijltoetsen gebruiken om door het menu te scrollen. Ideaal voor de oudere generatie en de consument voor wie dit de eerste smartphone is.

Om de L70 te ontgrendelen, hoef je geen knop in te drukken of pincode in te voeren. Tikken op het scherm is voldoende. Je kunt je eigen patroon kiezen tussen twee en acht tikken. Op die manier zijn ruim 86.000 combinaties mogelijk.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de LG L70 met abonnement.

LG L70

LG L70 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen LG L70 prijzen. Bekijk alle LG smartphones.

Alle LG smartphones met prijzen

Lees verder na de advertentie.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's