De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Samsung A40 los toestel prijzen vergelijken

Samsung Galaxy A40
8
Reviewscore
Kleur
Samsung Galaxy A40
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Conditie
3 resultaten vanaf € 274,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Tot €100 extra inruilwaarde!
  • Gratis 5G
  • Beste mobiele netwerk wereldwijd
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Gesponsord
Sim only (20GB data)
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
  • Gratis 5G internet
  • Beste netwerk wereldwijd
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy A40
Samsung Galaxy A40
64 GB
€ 274,00
2 jaar garantie
bol.com plaza
5.8
bol.com plaza
1d

Samsung A40 los kopen

De Samsung Galaxy A40 is een budget Android-smartphone met een 5,9 inch-scherm. Het toestel beschikt over een vingerafdrukscanner, dubbele camera én ondersteunt snelladen. De opvolger van de Samsung A40 is de Samsung A41.

Prijzen Samsung A40

De adviesprijs van de Samsung A40 was bij lancering 249 euro. Inmiddels zijn ze een stuk goedkoper verkrijgbaar. De beste prijzen vind je in onze A40 los toestel prijsvergelijker hierboven. De grotere broer van de Samsung A40 is de Samsung A50, waar inmiddels al de opvolger voor op de markt is: de Samsung A51. Deze toestellen hebben verschillende verbeteringen en krijgen langer beveiligingsupdates. Daarbij zijn de toestellen qua prijs vergelijkbaar met de A40. Zie onze prijsvergelijkers als je een losse Samsung A50 of Samsung A51 kopen wil.

Een losse Samsung Galaxy A40: hier moet je op letten

Als je een losse Galaxy A40 koopt, dan haal je een simlockvrije smartphone in huis met twee jaar fabrieksgarantie. Echter is hij toestel inmiddels al wat verouderd en zijn er verschillende opvolgers op de markt die langer beveiligingsupdates ontvangen. Samsung garandeert beveiligingsupdates voor al zijn smartphones tot minimaal twee jaar na de release. Dat betekent dat de Galaxy A40 tot tenminste april 2021 wordt ondersteund.

Wil je een losse Samsung Galaxy A40 kopen? In onze prijsvergelijker zie je het actuele aanbod met de beste deals op een rijtje. Je kunt onder meer filteren op kleur, levertijd en shopwaardering. Alle prijzen worden doorlopend geactualiseerd.

Kiezen: Galaxy A40 los kopen of met abonnement?

Omdat de Galaxy A40 zo betaalbaar is, ben je ook niet zoveel kwijt als je kiest voor een A40 met abonnement. Het is natuurlijk ook mogelijk om de A40 los in huis te halen en dan te kiezen voor een sim only-abonnement. Hierdoor ben je elke maand weinig geld kwijt en betaal je het toestel eerst helemaal af.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu