Samsung Galaxy Camera 2

Samsung Galaxy Camera 2

Samsung Galaxy Camera 2: Galaxy-smartphone met optische lens

De Galaxy Camera 2 is de de tweede compactcamera van Samsung die op Android draait. De 16,3-megapixel-camera beschikt over een flinke lens met 21x optische zoom, beeldstabilisatie en een xenon-flitser. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat je ook bij weinig licht scherpe plaatjes schiet. Verder kan de camera in 1080p filmen met maximaal 30 frames per seconden. Kies je voor de lagere 512p-stand, dan kun je tot 120 frames per seconden vastleggen.

De Galaxy Camera 2 heeft twee keer zoveel werk- en opslaggeheugen aan boord. Het toestal doet het nu met 2GB RAM en 8GB opslagruimte. Dat laatste kan uitgebreid worden met een micro-sd-kaartje. Verder wordt de achterzijde van de Android-camera gedomineerd door een 4,8 inch-lcd-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Een laagje Gorilla Glass moet daarbij krassen en andere beschadigingen op het display voorkomen.

Onderhuids is de Galaxy Camera 2 verder voorzien van een 1,6GHz quadcore-processor en een 2000 mAh-accu. In theorie kunnen gebruikers daarmee 350 foto`s maken, voordat de Android-camera weer aan de lader moet.

Pluspunten Galaxy Camera 2

  • Maakt mooie foto's door optische lens
  • Redelijke vlotte specificaties
  • Mooi 4,8 inch-scherm

Minpunten Galaxy Camera 2

  • Groot en log toestel
  • Geen frontcamera aanwezig
Samsung Galaxy Camera 2
Samsung Galaxy Camera 2
Welke Samsung Galaxy Camera 2 wil je?
Wij hebben momenteel geen Samsung Galaxy Camera 2 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Adventskalender