De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Samsung Galaxy Camera 2

1/1

Samsung Galaxy Camera 2: Galaxy-smartphone met optische lens

De Galaxy Camera 2 is de de tweede compactcamera van Samsung die op Android draait. De 16,3-megapixel-camera beschikt over een flinke lens met 21x optische zoom, beeldstabilisatie en een xenon-flitser. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat je ook bij weinig licht scherpe plaatjes schiet. Verder kan de camera in 1080p filmen met maximaal 30 frames per seconden. Kies je voor de lagere 512p-stand, dan kun je tot 120 frames per seconden vastleggen.

De Galaxy Camera 2 heeft twee keer zoveel werk- en opslaggeheugen aan boord. Het toestal doet het nu met 2GB RAM en 8GB opslagruimte. Dat laatste kan uitgebreid worden met een micro-sd-kaartje. Verder wordt de achterzijde van de Android-camera gedomineerd door een 4,8 inch-lcd-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Een laagje Gorilla Glass moet daarbij krassen en andere beschadigingen op het display voorkomen.

Lees verder na de advertentie.

Onderhuids is de Galaxy Camera 2 verder voorzien van een 1,6GHz quadcore-processor en een 2000 mAh-accu. In theorie kunnen gebruikers daarmee 350 foto`s maken, voordat de Android-camera weer aan de lader moet.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Samsung Galaxy Camera 2

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu