De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra los toestel prijzen vergelijken

Samsung Galaxy Note 20 Ultra
8
Reviewscore
Kleur
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Geheugen
-
Kleur
-
Filters
Filters
×
Kleur
Conditie
Levertijd
5 resultaten vanaf € 824,00
Gesponsord
Samsung Galaxy S23
KPN
Nu tot €10 korting per maand
  • Gemakkelijk onderling MB's delen
  • Gratis 5G internet
  • Extra voordeel als je KPN thuis hebt
Bekijk aanbieding
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
256 GB5G
€ 824,00
2 jaar garantie
Belsimpel
9.2
Belsimpel
1d
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
256 GB5G
€ 929,95
2 jaar garantie
bol.com plaza
4
bol.com plaza
7d
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
256 GB5G
€ 1.194,32
2 jaar garantie
Amazon
4.4
Amazon
2d

Samsung Galaxy Note 20 Ultra prijs in Nederland

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra is op 5 augustus 2020 gepresenteerd. De Samsung Galaxy Note Ultra heeft een adviesprijs vanaf 1299 euro in de kleuren Mystic Bronze en Mystic Black. De prijs is inmiddels wel iets gezakt. Check onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen van deze Samsung-toestellen te vinden. Filter eenvoudig op onder andere de hoeveelheid opslag, kleur en levertijd.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra als los toestel of met een abonnement?

Je kunt de Galaxy Note 20 Ultra als los toestel aanschaffen. Je moet dan wel de volledige aanschafprijs in één keer betalen. Het voordeel is dan dat je geen BKR-registratie krijgt, omdat je geen lening aangaat. Daarbij kan je bij je losse toestel een sim only-abonnement afsluiten, je hebt dan meer keuze in aanbieders en abonnementen én je maandelijkse kosten blijven lager. Vind je het bedrag toch iets te hoog om in één keer af te rekenen, dan kun je kijken of een Note 20 Ultra met abonnement iets voor jou is.

Ben ik met dit toestel klaar voor de toekomst?

Ja, absoluut. Het toestel mag dan op de Nederlandse markt gekomen zijn in augustus 2020, hij gaat ook vandaag de dag nog prima mee. De hardware is zelfs beter dan nieuwere toestellen van Samsung. Zo heeft de Galaxy S21 uit 2021 “maar” 8GB RAM geheugen, terwijl de Note 20 Ultra maar liefst 12GB heeft. Ook de nieuwe, zware apps uit de toekomst lopen dus als een zonnetje op deze smartphone. Dat is echter nog niet alles. De Note 20 ultra heeft ook een prachtig scherm met 120 Hz verversingssnelheid, 5G connectie en een NFC chip. Deze telefoon gaat dus nog jaren mee.

Ook op software gebied zit je goed. Samsung heeft een geweldig updatebeleid waarbij je vier jaar lang updates krijgt. Dat betekent dat je bij de Galaxy Note 20 Ultra los toestel tot bijna 2025 up to date blijft. Ook daarna blijft je toestel gewoon werken, je krijgt dan alleen niet meer de nieuwste software en beveiligingsupdates. Als jij voorzichtig omgaat met je smartphone, hoeft dat geen probleem te zijn. 

Voor wie is dit toestel geschikt?

De Samsung Galaxy Note 20 Ultra los toestel is geschikt voor mensen die het beste van het beste nodig hebben of willen. Het toestel komt bovendien met een S-pen, dat vooral geschikt is voor zakelijk gebruik. Zo maak je aantekeningen, notities en kun je zelfs presentaties besturen met de pen. 

Hoe vind ik de beste prijs voor een Galaxy Note 20 Ultra los toestel?

Onze prijsvergelijker staat bovenaan deze pagina, daar staat de beste prijs aan de top. Let er op dat ook de refurbished prijzen worden genoemd. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw toestel, vink dat dan aan in de filteropties. Daar kun je nog meer voorkeuren aangeven zoals de kleur van het toestel en de gewenste levertijd. Als je de beste prijs gevonden hebt, klik je eenvoudig door naar de webshop van de aanbieder. Daar kun je de Samsung Galaxy Note 20 Ultra los toestel eenvoudig bestellen. Je weet dan zeker dat je de beste prijs hebt.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu