Acer Liquid S1 Duo

1/1

Acer Liquid S1 Duo: midrange toestel met groot scherm en dualsim

De Acer Liquid S1 Duo is de dualsim-variant van de Liquid S1, een groot Android-toestel uit de stal van Acer. De toestellen zijn precies hetzelfde, maar bij de Liquid S1 Duo kun je twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken. Dat is handig voor als je een werk- en privé simkaart gebruikt, waarbij je bijvoorbeeld met je privésimkaart kunt bellen maar ook via dezelfde smartphone op je werknummer wil worden gebeld.

Het toestel heeft een groot scherm van 5,7 inch met een hd-resolutie waarmee je foto’s en video’s in hoge kwaliteit kunt bekijken. Ook is er meer ruimte voor WhatsApp-berichtjes of Facebook-posts. Het toestel is met zijn 163 x 83 x 10mm en gewicht van 195 gram ook vrij groot en zwaar, maar dat is logisch bij een dergelijk groot toestel.

Lees verder na de advertentie.

Acer Liquid S1 specs

acer liquid s1 duo

De Acer Liquid S1 draait op Android 4.2 (Jelly Bean) met Acers Float-schil en het toestel wordt aangestuurd door een 1,5GHz quad-core processor (ARM Cortex A7). Apps draaien op de 1GB aan werkgeheugen en je kunt al je content opslaan op de 8GB aan opslagruimte. Dit is middels een micro-sd-geheugenkaart uit te breiden naar maximaal 32GB. Energie krijgt de smartphone van zijn accu van 2400 mAh. De batterij is daarbij vervangbaar en zorgt voor ongeveer 450 uur stand-by tijd.

De Acer Liquid S1 heeft een 8 megapixel camera die foto`s schiet in een resolutie van 3264 bij 2448 pixels. Deze camera heeft een autofocus-functie, beeldstabilisatie en digitale zoom. Ook is er een LED-flitser aanwezig. Aan de voorkant is een 2 megapixel-camera te vinden waarmee je selfies kunt maken en en videogesprekken kunt voeren.

Acer Liquid S1 Duo Review

We hebben de smartphone nog niet uitgebreid kunnen testen om een oordeel over het toestel te vellen. Zodra hier verandering in komt, lees je hier uiteraard de Acer Liquid S1 Duo review!

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews Acer Liquid S1 Duo

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu