Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Angry Birds Space nu in Google Play te downloaden

Redactie
22 maart 2012, 13:32
1 min leestijd
Angry Birds Space nu in Google Play te downloaden
Angry Birds Space nu in Google Play te downloaden

Het langverwachte Angry Birds Space is nu eindelijk te downloaden in Google Play. De bekende vogels zetten hun strijd tegen de varkens nu voort in de ruimte. Hier geldt een andere zwaartekracht dan op de aarde en dat is ook wel terug te zien in de gameplay. Nu moet je vogels in een baan om planeten laten vliegen en dat maakt het geheel wat moeilijker. Zo weet je niet precies waar de vogels uitkomen en zal je wat meer moeten experimenteren om de felbegeerde drie sterren te halen.

Niet alleen de gameplay is veranderd, ook de vogels zijn aangepast aan de ruimte. De varkens beschermen zich nog steeds door middel van grote stellages, maar hoe je deze omver legt is wel anders. In het begin is het nog eenvoudig om de varkens te raken, maar dat wordt al vlug moeilijker. Zo kan je ook meerdere planeten krijgen die elkaars zwaartekracht kunnen beïnvloeden. Ook wordt er een nieuwe vogel geïntroduceerd.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn in totaal zestig nieuwe levels in Angry Birds Space te vinden. Door middel van een in-app aankoop kan je dertig extra Danger Zone-levels bijkopen. Heb je een Samsung-apparaat dan zijn deze levels tijdelijk gratis dus weer er vlug bij. Rovio heeft al aangegeven dat er in de toekomst meer levels bij zullen komen die, net zoals de app nu, gratis zullen zijn.

Downloaden via Google Play: Angry Birds Space (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu