AppGratis beschikbaar in Google Play Store: elke dag gratis Android-apps
Redactie

Banned-from-Apple-AppGratis-recommendation-tool-finds-the-promised-land-on-AndroidHet was een vreemde tijd voor AppGratis. De app, die in een korte periode erg populair in Apple’s App Store is geworden, werd door Apple uit de appwinkel verbannen. Zonder pardon. De reden blijft onduidelijk, maar het schijnt dat Apple het niet leuk vond dat AppGratis elke dag gratis apps aanbood – een functie die de App Store sinds kort ook heeft. De ontwikkelaar van de app wist het wel: hij is snel overgestapt naar Android, in het voordeel van alle gebruikers van Google’s mobiele besturingssysteem.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


AppGratis biedt elke dag gratis apps aan en zet de apps die met een flinke korting verkrijgbaar zijn in het zonnetje. Elke dag bieden ontwikkelaars hun apps wel met flinke kortingen of helemaal gratis aan en de app verzamelt al deze app-acties. Daarnaast geeft de door Apple verbannen applicatie ook een overzicht van gratis in-app aankopen.

De ontwikkelaar van AppGratis heeft een groot netwerk met allerlei ontwikkelaars die graag hun app door middel van een dergelijke actie willen promoten. Velen hebben al honderden euro’s bespaard met de app.

Download: AppGratis (gratis)