De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

AppGratis beschikbaar in Google Play Store: elke dag gratis Android-apps

Redactie
24 mei 2013, 8:03
1 min leestijd
AppGratis beschikbaar in Google Play Store: elke dag gratis Android-apps
Banned-from-Apple-AppGratis-recommendation-tool-finds-the-promised-land-on-Android

Het was een vreemde tijd voor AppGratis. De app, die in een korte periode erg populair in Apple’s App Store is geworden, werd door Apple uit de appwinkel verbannen. Zonder pardon. De reden blijft onduidelijk, maar het schijnt dat Apple het niet leuk vond dat AppGratis elke dag gratis apps aanbood – een functie die de App Store sinds kort ook heeft. De ontwikkelaar van de app wist het wel: hij is snel overgestapt naar Android, in het voordeel van alle gebruikers van Google’s mobiele besturingssysteem.

AppGratis biedt elke dag gratis apps aan en zet de apps die met een flinke korting verkrijgbaar zijn in het zonnetje. Elke dag bieden ontwikkelaars hun apps wel met flinke kortingen of helemaal gratis aan en de app verzamelt al deze app-acties. Daarnaast geeft de door Apple verbannen applicatie ook een overzicht van gratis in-app aankopen.

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaar van AppGratis heeft een groot netwerk met allerlei ontwikkelaars die graag hun app door middel van een dergelijke actie willen promoten. Velen hebben al honderden euro’s bespaard met de app.

Download: AppGratis (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu