De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Beheer je bestanden in recovery met AROMA File Manager

Redactie
14 mei 2012, 8:12
1 min leestijd
AROMA File Manager

Als je geroot bent, installeer je waarschijnlijk op een reguliere basis updates van je rom en kernel. Al dat gedownload zorgt ervoor dat je soms niet meer precies weet waar een bestand staat of dat de bestanden door elkaar staan. Als je dan al in ClockworkMod recovery zit, kun je dit niet meer aanpassen. AROMA File Manager maakt het mogelijk om zelfs in recovery je bestanden op de geheugenkaart te beheren.

Het beheren van je bestanden in recovery, nog voordat het toestel is opgestart, was tot AROMA File Manager nog nooit mogelijk. Een ontwikkelaar op XDA heeft de app vanaf de basis opgebouwd en is heel erg simpel te installeren. AROMA File Manager bestaat uit een zip-bestand en dit flash je in recovery, waardoor de app meteen wordt gelanceerd.

Het handige van AROMA File Manager is dat de app niet standaard op je toestel wordt geïnstalleerd, maar alleen voor even wordt geactiveerd. Als je klaar bent met het beheren van je bestanden, kun je de app afsluiten en terug naar recovery gaan. Omdat het flashen van zip-bestanden in recovery nooit zonder risico is, kan Android Planet niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan je toestel.

Lees verder na de advertentie.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu