De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

De 5 beste Android-games van juni: Harry Potter, Minit en Dream Daddy

Erwin Vogelaar
1 juli 2019, 15:03
3 min leestijd
De 5 beste Android-games van juni: Harry Potter, Minit en Dream Daddy

Elke maand duiken we in de Play Store om de leukste games eruit te plukken. Dit zijn de vijf beste Android games van juni 2019, met Harry Potter, Minit en meer.

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-games van juni 2019

Ga je er deze zomer op uit? Dan neem je dit jaar je toverstokje mee in Harry Potter: Wizards Unite. Als dat niet je ding is, dan zijn er ook stapels puzzels op te lossen, vaders te daten en een groots avontuur te beleven waar je maar zestig seconden voor krijgt.

1. Harry Potter: Wizards Unite

Eindelijk kun je aan de slag met de opvolger van Pokémon GO. De geheime magische wereld van Harry Potter en zijn vrienden lekt in deze game naar de wereld van de dreuzels. Jij moet samen met andere tovenaars en heksen daar een (tover)stokje voor steken.

Heb je Pokémon GO gespeeld? Dan zal Wizards Unite je al snel herkenbaar voorkomen. Dat is jammer, want inmiddels hadden we graag iets meer gewild dan dezelfde formule. Vind je dat niet erg, dan krijg je een enorm complete game waar je de komende maanden mee vooruit kunt.

Download Harry Potter Wizards Unite in Google Play (gratis)

2. Minit

Hoeveel kun jij in een enkele minuut doen? Zestig seconden lijkt weinig, maar als je deze tijd goed gebruikt is er veel te bereiken. Dat bewijst de game Minit. De held gaat in deze game namelijk na zestig seconden dood, waarna het avontuur weer bij het startpunt begint. Toch leer je elke keer iets nieuws en zul je blijvende veranderingen teweeg brengen om steeds verder te komen.

Download Minit in Google Play (5,49 euro)

3. Dream Daddy

Dream Daddy is een game over het daten van vaders, maar ook over vaderschap. Jij speelt een vader van een tienerdochter en samen ga je in een nieuwe buurt wonen. Daar doe je niet alleen je best om je kind op te voeden, maar zijn er ook een aantal leuke andere vaders om mee te daten. Jij kiest met wie je tijd besteed, om uiteindelijk voor jouw droomvader te kiezen.

Download Dream Daddy in Google Play (gratis)

4. blue

De puzzelreeks van Bart Bonte kan weer een nieuwe kleur aan het palet toevoegen. Na yellow, red en black staat nu namelijk blue in de Play Store. Het idee van deze games is dat je het scherm in elke puzzel egaal moet maken. Maar doe je dat door te swipen? Te schudden? Te tikken? Daar moet je achter zien te komen.

Download blue in Google Play (gratis)

5. Professor Layton en de Doos van Pandora in HD

Professor Layton en zijn leerling Luke staan meer dan 150 puzzels te wachten in deze HD-versie van de populaire Nintendo 3DS-game. Het duo moet erachter zien te komen wie de mentor van professor Layton heeft vermoord en dat kan natuurlijk enkel door het oplossen van leuke puzzeltjes.

Download Professor Layton en de Doos van Pandora in HD in Google Play (10,99 euro)

Meer games

Niet genoeg aan deze games? Check dan wat wij de beste Android-games van april vonden. Volgende maand kiezen we weer vijf nieuwe games uit. Die in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. De gamelijst check je natuurlijk ook in de Android Planet-app.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu