Placeholder
Redactie

De derde release candidates van CyanogenMod 7 druppelen binnen. Op dit moment is RC3 beschikbaar voor enkele obscure telefoons – denk aan de Geeksphone One, Geeksphone Zero, Commtiva Z71 – maar de komende dagen volgen meer telefoons. Wellicht wordt jouw telefoon ook ondersteund! Neem een kijkje op de website van CyanogenMod, klik op jouw toestel en download de custom rom.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De tweede release candidates van CyanogenMod 7 werden in totaal meer dan 150.000 keer gedownload op de eerste dag. De verwachting is dan dus ook dat de servers van CyanogenMod ook vandaag weer hard moeten werken om alle gebruikers te voorzien van een custom rom.

CyanogenMod is een betrouwbare en stabiele custom rom. Zit je opgescheept met een telefoon met Android 1.6, dan krijg je met CyanogenMod 7 de beschikking over de meeste functies van Android 2.3. Wie geen zin heeft om een custom rom te installeren, maar toch wil genieten van de functies van Gingerbread, moet nog even wachten. Telefoons als de Galaxy S en de Desire krijgen in het tweede kwartaal van 2011 een update naar Android 2.3. Ook de Desire Z, Desire HD en Optimus One kunnen in 2011 waarschijnlijk een Gingerbread-update verwachten.

Via: Android Guys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.