Deus Ex: The Fall komt uiteindelijk ook naar Android

Gijs Ettes
6 juni 2013, 13:47
1 min leestijd
Deus Ex: The Fall komt uiteindelijk ook naar Android
Deus Ex

Android lijkt eindelijk weer een uitgebreide game te krijgen van een grote ontwikkelaar. Deus Ex: The Fall is namelijk een diepe RPG van Eidos en Square Enix. De game komt echter eerst naar iOS. Daarna volgt Android pas, op een nog onbekend moment.

Lees verder na de advertentie.

Een latere release van grote titels is op Android helaas geen uitzondering. Zo bracht Square Enix de mobiele versie van Final Fantasy IV ook pas zes maanden later dan de iOS-versie naar Android-toestellen.

De aankondiging dat Deus Ex: The Fall uiteindelijk ook naar Android komt, bleef daarom vrijwel onopgemerkt, aangezien al het beeldmateriaal op Apple-apparaten wordt afgespeeld en het blog met de aankondiging enkel in de voorlaatste alinea aangeeft dat de titel niet alleen naar iOS komt. Die iOS-versie verschijnt ‘zeer binnenkort’.

Geen uitgeklede versie van zijn voorganger

Deus Ex: The Fall wordt allesbehalve een uitgeklede versie van het in 2011 verschenen Deus Ex: Human Revolution. De game speelt zich wel af in dezelfde tijdsperiode en is gebaseerd op het Deus Ex-boek The Icarus Effect.

In de game speel je Ben Saxon, een met mechanische implantaten opgevoerde voormalige SAS-huurling. Saxon wordt verraden door zijn huidige werkgever, die tevens een van de antagonisten was in Deux Ex: Human Revolution.

Deus Ex: Human Revolution werd gekenmerkt door een uitgebreid dialoogsysteem, de vele manieren waarop je een gebied kon uitkammen en veiligstellen en een interessante manier om de ‘augments’ aan je lichaam te upgraden na het verdienen van ervaringspunten. Veel van deze elementen komen ook naar Deus Ex: The Fall.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu