Facebook beta app nu te downloaden

Facebook voor AndroidFacebook nodigt iedereen uit om zijn gloednieuwe Facebook beta app te downloaden en te installeren. De Facebook beta app bevat nieuwe features en krijgt als eerste de laatste updates, maar kan soms langzamer en instabieler werken. Met het uitbrengen van zijn bètaprogramma wil Facebook meer testers krijgen die reacties op nieuwe appversies geven.

Om de Facebook beta app te downloaden, moeten er wel twee stappen ondernomen worden. Ten eerste moeten gebruiken zich bij de Google-groep ‘Facebook for Android Beta Testers‘ aanmelden. Hierna moeten ze in de Play Store ‘Word Tester‘ aanklikken en de huidige app van Facebook via de website van de Play Store updaten. Het is ook mogelijk om een tijdje te wachten waarna de update vanzelf op je Android-toestel verschijnt.

De nieuwe Facebook beta app laat gebruikers heel eenvoudig veranderen wie wat kan zien wat je hebt gedeeld. Daarnaar wordt het mogelijk om meerdere foto’s in één bericht te sturen. Ook werkt de app sneller en neemt Facebook minder geheugen in.

Download Facebook (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.