Facebook beta app nu te downloaden

Redactie
28 juni 2013, 12:24
1 min leestijd
Facebook beta app nu te downloaden
Facebook voor Android

Facebook nodigt iedereen uit om zijn gloednieuwe Facebook beta app te downloaden en te installeren. De Facebook beta app bevat nieuwe features en krijgt als eerste de laatste updates, maar kan soms langzamer en instabieler werken. Met het uitbrengen van zijn bètaprogramma wil Facebook meer testers krijgen die reacties op nieuwe appversies geven.

Om de Facebook beta app te downloaden, moeten er wel twee stappen ondernomen worden. Ten eerste moeten gebruiken zich bij de Google-groep ‘Facebook for Android Beta Testers‘ aanmelden. Hierna moeten ze in de Play Store ‘Word Tester‘ aanklikken en de huidige app van Facebook via de website van de Play Store updaten. Het is ook mogelijk om een tijdje te wachten waarna de update vanzelf op je Android-toestel verschijnt.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Facebook beta app laat gebruikers heel eenvoudig veranderen wie wat kan zien wat je hebt gedeeld. Daarnaar wordt het mogelijk om meerdere foto’s in één bericht te sturen. Ook werkt de app sneller en neemt Facebook minder geheugen in.

Download Facebook (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu