De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Her: dating-app voor vrouwen die vrouwen zoeken

Erwin Vogelaar
8 juli 2016, 20:38
2 min leestijd
Her: dating-app voor vrouwen die vrouwen zoeken

Dating-app Her is al jaren een hit op iOS en nu kunnen Android-gebruikers er ook mee aan de slag. De app is speciaal bedoeld voor lesbische, biseksuele en queer vrouwen.

Lees verder na de advertentie.

Her

Dating-app Her bestaat al sinds 2013 voor iOS, maar toen heette de app nog Dattch. Later is de naam veranderd in Her en nu jaren later kunnen Android-gebruikers ook met de app aan de slag. Er zijn een hoop dating-apps op de markt, maar Her is speciaal gemaakt voor vrouwen die vrouwen zoeken. Op iOS heeft de app daar succes mee, met een hoge rating in de App Store en positieve reviews. Niet alleen wordt de app geprezen, maar ook de customer service moet erg goed zijn. Dus de app is een mooie toevoeging aan de Play Store.

https://www.youtube.com/watch?v=0J4Ze3nGc58

Het lijkt de grootste dating-app voor lesbische, biseksuele en queer vrouwen wereldwijd. De app is naast het helpen vinden van dates ook gefocust op het maken van vrienden, het vinden van LHBT-evenementen in de buurt en het inwinnen van informatie. Zo kun je vragen aan de community in de app stellen zonder dat er verder iets vanaf hangt. De accounts moeten geverifieerd worden, zodat men niet bang hoeft te zijn een man tegen te komen die zich voordoet als vrouw. Stuur een like naar een vrouw om te laten weten dat je wil chatten. Je kunt ook aangeven dat je in een relatie zit, maar nog wel wil doorzoeken voor nieuwe vrienden.

Naast de datingpool zien de profielen in de app er ook anders uit dan in andere dating-apps. Je profiel ziet er meer uit als een Pinterest-bord, waarbij je de optie krijgt om constant nieuwe dingen toe te voegen en zo een beter beeld te bieden over wie je bent.

Her downloaden

Her is helemaal gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is maar 8,1MB groot en je hebt minimaal Android 4.0 nodig om de app te kunnen downloaden.

Download Her in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu