Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Layton Brothers Mystery Room: toffe Layton-spin-off voor Android

Gijs Ettes
8 september 2013, 16:02
1 min leestijd
Layton Brothers Mystery Room: toffe Layton-spin-off voor Android
layton brothers

De Layton Brothers zijn nauw verbonden met de Professor Layton-serie, een serie die is ontstaan op de Nintendo DS en op dat platform razend populair geworden. Layton Brothers Mystery Room is een van de eerste spin-offs van de populaire puzzelserie, en is dit weekend in Google Play verschenen.

Lees verder na de advertentie.

In Layton Brothers ben je Lucy Baker, assistent van Alfendi Layton. Alfendi is de zoon van Professor Layton en dus de link met de originele serie. De Layton Brothers-game draait echter meer om mysteries oplossen en onderzoeken in plaats van steeds nieuwe puzzels tegenkomen. (Dat is waar Professor Layton grotendeels om draait.) Voor non-stop puzzelplezier zul je dus nog steeds bij Professor Layton terecht moeten aankloppen.

Layton Brothers Mystery Room speelt namelijk vooral als een ‘point-and-click’-spel, waarin je kamers van top tot teen uitpluist voor hints en verdachten kunt ondervragen voor nog meer informatie. Uiteindelijk moet je op deze manier verschillende (moord)zaken oplossen.

De proloog en eerste twee zaken zijn gratis te spelen. De andere zeven zaken kun je voor een paar euro per stuk erbij kopen. Dat is echter een prima als je naar de kwaliteit van de titel kijkt. Layton Brothers Mystery Room doet namelijk echt niet onder voor zijn voorgangers op de Nintendo DS.

Download: Layton Brothers Mystery Room (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu