De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Eindelijk! Geweldige e-mail-app Mailbox verschijnt voor Android

Redactie
10 april 2014, 7:41
2 min leestijd
Eindelijk! Geweldige e-mail-app Mailbox verschijnt voor Android
mailbox android

De populaire e-mail-app Mailbox, dat recentelijk door Dropbox is overgenomen, heeft na een iOS-app nu ook een Android-versie uitgebracht. De unieke eigenschap van Mailbox is dat de app e-mails behandelt als todo’s. Je hebt één inbox waar al je e-mails binnen stromen. Je kunt vervolgens met swipe-acties een e-mail archiveren, verwijderen, aan een lijst toevoegen of als herinnering markeren.

Het markeren van een e-mail als herinnering geeft je de mogelijkheid om een e-mail op een later tijdstip weer in je inbox te laten verschijnen. Ben je klaar met de e-mail? Dan markeer je ‘m met een swipe-beweging als voltooid, dat eigenlijk gearchiveerd betekent.

Mailbox wil met deze nieuwe manier van e-mailen het begrip ‘e-mail’ opnieuw uitvinden. Je inbox is met de Mailbox Android-app een todo-lijst, die je kunt onderverdelen in lijsten (films die je moet onthouden, leuke cadeautips of alle e-mails over een aankomende reis), als todo kunt markeren door er een herinnering van te maken en vooral alle e-mails in één inbox – jouw todo-lijst – samen te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Mailbox Android-app

Mailbox ondersteunt gelukkig wel de conversatieweergave van Gmail, waardoor e-mails in een conversatielijst worden getoond. Daarnaast kun je verschillende accounts aan de Mailbox Android-app toevoegen en worden er voor Mailbox gewoon Gmail-labels gebruikt, waardoor je e-mails in de webweergave ook handig gesorteerd zijn.

Daarnaast brengt Maibox een handige auto-swipe-feature, waarmee je eigenlijk automatische acties voor Mailbox kunt instellen, op eenzelfde manier als het creëren van filters binnen Gmail. Stel: je komt niet van een vervelende e-maillijst af. Dan kun je de betreffende e-mail openen, de auto-swipe-feature activeren en soortgelijke e-mails bijvoorbeeld aan een lijst ‘spam’ laten toevoegen of direct laten archiveren.

Download

Mailbox voor Android is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android 4.0 en hoger. Ook heeft Mailbox aangekondigd dat er een desktop-versie komt, waar de Mac-versie als eerste verschijnt.

Download: Mailbox (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu