De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

MatchFuel vertelt je welke Android-games de moeite waard zijn

Redactie
15 maart 2012, 19:02
1 min leestijd
MatchFuel vertelt je welke Android-games de moeite waard zijn
MatchFuel vertelt je welke Android-games de moeite waard zijn

Het ontdekken van goede games in Google Play lijkt altijd al moeilijk te zijn geweest. MatchFuel probeert je echter die games voor te schotelen die echt de moeite waard zijn. Games worden beoordeeld op meer dan veertig kenmerken en probeert je persoonlijke aanbevelingen te geven. Iedere dag krijg je nieuwe games te zien die voor jou interessant zouden kunnen zijn. Vooral de gelikte interface maakt dat de app gemakkelijk te gebruiken is. Doordat er een community aan de app verbonden is krijg je ook te zien welke games op dat moment het meest populair zijn.

Games worden beoordeeld op kenmerken als graphics, gameplay, presentatie en geluid. Door deze uitgebreide beoordelingen krijg je een goed beeld van hoe een game in elkaar zit. Het is ook mogelijk om mensen te volgen met de app en te kijken welke games ze spelen. Handig om erachter te komen aan welke games je vrienden momenteel verslaafd zijn.

Lees verder na de advertentie.

Je kan ook bekijken welke games je zelf hebt gespeeld en voor hoe lang. Om MatchFuel te gebruiken heb je minimaal Android 2.2 nodig. Er is ook ondersteuning voor Facebook zodat je anderen die niet van MatchFuel gebruik maken op de hoogte kan brengen van de nieuwste games.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu