Download Microsoft Edge voor Android nu in de Play Store

Erwin Vogelaar
29 november 2017, 20:27
2 min leestijd
Download Microsoft Edge voor Android nu in de Play Store

Microsoft Edge voor Android is nu te downloaden in de Play Store. De browser was al als testversie te proberen, maar nu staat de volledige app klaar.

Lees verder na de advertentie.

Microsoft Edge voor Android

Microsoft maakt zijn webbrowser voor alle Android-gebruikers beschikbaar. Eerder was Microsoft Edge al te gebruiken via een testversie, maar nu kun je gewoon veilig de volledige browser downloaden. Dit is de moeite waard als je Windows-gebruiker bent.

Gebruik je Edge op je pc, dan is de Android-app een handige manier om een naadloze ervaring tussen pc en smartphone te creëren. Je kunt namelijk zonder problemen doorgaan op een webpagina als je stopt op je pc en doorgaat op je smartphone. Verder synchroniseren je favorieten, je leeslijst en andere elementen tussen de twee apparaten. Let wel op dat je versie van Windows 10 helemaal up to date is, want anders gaat het niet werken.

android windows

Losstaand van de samenwerking met je pc heeft de browser nog enkele handige functies. Zo kun je stemgestuurd zoeken op het web en is er een ingebouwde qr-code-lezer. Tevens pas je makkelijk de inhoud van een webpagina aan om deze beter leesbaar te maken.

Gebruik je nu Google Chrome op je pc en Android-smartphone, dan is er weinig reden om over te stappen naar Edge. Toch is app gewoon gratis te downloaden via onderstaande link. Wie weet bevalt het.

Download Microsoft Edge in Google Play (gratis)

Maak van je Android-smartphone een Windows Phone

Edge is niet de enige app die Microsoft in de Play Store heeft staan. Het bedrijf is steeds meer bezig om van Android de ultieme Windows Phone te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om Google Assistant om te ruilen voor Cortana en een Microsoft Launcher te installeren. Lees hoe je van je Android-toestel de ultieme Windows Phone maakt.

Lees het laatste nieuws over Microsoft

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu