De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

PewPew: een aardige shoot ’em up in 2D

Redactie
24 februari 2011, 19:32
1 min leestijd

PewPew is een moderne shoot ’em up in retro-stijl. Je moet zo veel mogelijk vijanden vernietigen en hebt slechts een beperkt aantal levens. Ondertussen moet je voorkomen dat vijanden jou neerschieten. PewPew komt zonder verhaal, waardoor je snel een nieuw potje kunt spelen. De vijanden zijn te herkennen aan de geometrische vormen. Logisch, want vrijwel alles in dit spel is geometrisch.

Positief aan PewPew is de besturing. Een gele pad aan de linkerkant en een rode pad aan de rechterkant kunnen los van elkaar bestuurd worden. De ene pad is om te schieten, de andere pad is om te bewegen.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn verschillende speelmodi beschikbaar, zoals MegaGore (vijanden exploderen als ze sterven), Dodge this (verzamel dozen en er komen meer vijanden bij), Aussault (er komen steeds meer waves van vijanden) en Chromatic Conflict (vernietig alleen de vijanden met een ander kleur schip dan jijzelf).

Vooral op high-end-telefoons ziet dit spel er goed uit, omdat PewPew dan met een hoog aantal frames per seconde draait. PewPew is gratis te downloaden.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu