Populaire iOS-game QuizUp nu beschikbaar voor Android

Redactie
7 maart 2014, 16:01
1 min leestijd
Populaire iOS-game QuizUp nu beschikbaar voor Android
quizup android

De populaire iOS-game QuizUp is eindelijk beschikbaar voor Android. De quiz-game maakte furore bij iOS en had in december alleen al meer dan 5 miljoen downloads. In de game is het mogelijk om vrienden of vreemden uit te dagen voor een quiz, waarbij meer dan 400 categorieën beschikbaar zijn. In totaal biedt de QuizUp Android-game ruim 200.000 vragen.

De vragen gaan van tv-shows tot boeken, sport en muziek, en worden in het Engels gesteld. Elke week voegt QuizUp nieuwe vragen toe, waardoor je ook zeer recente vragen kunt tegenkomen. En dat is fijn voor de houdbaarheid van de quiz-game.

Lees verder na de advertentie.

QuizUp Android: in realtime

quizup2.jpg

De populaire categorieën van de QuizUp Android-app zijn tvshows, boeken, films, sport, games en muziek, maar ook ‘algemene kennis’, kunst, geschiedenis, educatie, lifestyle, geografie en wetenschap zijn categorieën die kunnen worden gekozen.

Naast het antwoorden op vragen geven is het ook mogelijk om met andere spelers te chatten.

Een fijne eigenschap van de QuizUp Android-app is het realtime spelen. Hierdoor beantwoord je vragen op hetzelfde moment als jouw tegenstander. Dit biedt een toffe ervaring, omdat je de tussenstand direct kunt zien. Ook is het mogelijk om jouw profiel aan te passen, waarbij de categorieën worden getoond waar jij het beste in bent.

QuizUp video

Download

de QuizUp Android-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download: QuizUp (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu