Populaire iOS-game QuizUp nu beschikbaar voor Android

quizup androidDe populaire iOS-game QuizUp is eindelijk beschikbaar voor Android. De quiz-game maakte furore bij iOS en had in december alleen al meer dan 5 miljoen downloads. In de game is het mogelijk om vrienden of vreemden uit te dagen voor een quiz, waarbij meer dan 400 categorieën beschikbaar zijn. In totaal biedt de QuizUp Android-game ruim 200.000 vragen.

De vragen gaan van tv-shows tot boeken, sport en muziek, en worden in het Engels gesteld. Elke week voegt QuizUp nieuwe vragen toe, waardoor je ook zeer recente vragen kunt tegenkomen. En dat is fijn voor de houdbaarheid van de quiz-game.

QuizUp Android: in realtime

quizup2.jpgDe populaire categorieën van de QuizUp Android-app zijn tvshows, boeken, films, sport, games en muziek, maar ook ‘algemene kennis’, kunst, geschiedenis, educatie, lifestyle, geografie en wetenschap zijn categorieën die kunnen worden gekozen.

Naast het antwoorden op vragen geven is het ook mogelijk om met andere spelers te chatten.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een fijne eigenschap van de QuizUp Android-app is het realtime spelen. Hierdoor beantwoord je vragen op hetzelfde moment als jouw tegenstander. Dit biedt een toffe ervaring, omdat je de tussenstand direct kunt zien. Ook is het mogelijk om jouw profiel aan te passen, waarbij de categorieën worden getoond waar jij het beste in bent.

QuizUp video

Download

de QuizUp Android-app is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download: QuizUp (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.