Reckless Racing 2 beschikbaar met veel nieuwe routes en auto’s

Redactie
4 februari 2012, 16:04
1 min leestijd
Reckless Racing 2 beschikbaar met veel nieuwe routes en auto’s
Reckless Racing 2: meer routes en meer auto's

De opvolger van het succesvolle Reckless Racing is nu te downloaden in de Android Market. Reckless Racing 2 brengt 24 nieuwe routes en achttien gedetailleerde wagens met zich mee. Het racespel heeft veel weg van het origineel maar is uitgebreid met meer karakters en meer soorten wedstrijden die je kunt spelen. Ook is er een online multiplayermodus waarbij je tegen andere racers kunt gamen.

Reckless Racing 2 heeft drie soorten races: races waarbij je als eerste moet eindigen, races waar je het snelst moet zijn en eliminatie waarbij de laatste racer van de ronde steeds afvalt. Met de races verdien je geld waarmee je upgrades voor je auto kunt kopen. Dat is ook nodig als je races wilt blijven weten. De racegame heeft zeer goede graphics en blinkt vooral uit door de goede besturing die je helemaal kunt aanpassen aan je eigen voorkeur.

Lees verder na de advertentie.

In totaal kan je online met vier spelers tegelijk gamen. Het is een welkome extra op de uitstekende singleplayer modus. Je scores zijn ook te vergelijken met anderen met de online leaderboards. Reckless Racing 2 is voor 3,79 euro te downloaden in de Android Market. Op wat oudere Android-telefoons lijkt de game het minder goed te doen.

Downloaden via Android Market: Reckless Racing 2 (€3,79)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu