Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Maak van elke GIF een wallpaper met Simple GIF Wallpaper

Redactie
1 augustus 2015, 19:11
1 min leestijd
Maak van elke GIF een wallpaper met Simple GIF Wallpaper

Simple GIF Wallpaper is een handige app om van elke GIF een wallpaper te maken. Zo creëer je van een bewegende afbeelding, die de laatste jaren enorm populair zijn geworden, een heuse achtergrond.

Lees verder na de advertentie.

Gifjes  zijn niet meer weg te denken uit de internetcultuur. Vroeger met name bedoeld om Geocities en soortgelijke websites te versieren, nu worden gifjes overal voor gebruikt; van vermaak tot de normaalste vorm van communicatie. Waarom gebruik je een GIF niet als wallpaper dacht de ontwikkelaar van de app. En inderdaad: waarom ook niet?

Dit kun je met  Simple GIF Wallpaper

Met de app kun je naar gifjes zoeken en de gewenste GIF selecteren en gebruiken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om de breedte aan te passen, snelheid van de GIF in te stellen of de afbeelding te roteren. Daarnaast kun je de achtergrondkleur instellen of gewoonweg een afbeelding zoeken die als achtergrond voor de GIF dient.

Verder is het mogelijk om de scrolling-instelling aan te passen, waarmee de GIF meebeweegt zodra je scrollt. Als laatste kunnen gebruikers ook nog een geluidje selecteren die de GIF van geluidseffecten of muziek voorziet.

Download  Simple GIF Wallpaper

Simple GIF Wallpaper is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.1 en hoger.

Download Simple GIF Wallpaper in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu