De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Stabiele versie CyanogenMod 7 beschikbaar

Redactie
11 april 2011, 8:27
1 min leestijd

Eindelijk is de stabiele, publieke versie van CyanogenMod 7 gereed om gedownload te worden. Het is al langer mogelijk om CM7 op je telefoon of tablet te installeren, maar nu zijn vrijwel alle bugs en problemen uit de software gehaald. Op dit moment is CyanogenMod 7 beschikbaar voor dertig verschillende apparaten, zoals de HTC Desire, de Google Nexus One en Google Nexus S. De custom rom is gebaseerd op Android 2.3.3 (Gingerbread), de nieuwste versie van Android voor telefoons.

De beste manier om CM7 te installeren is door ROM Manager te gebruiken. Heb je hulp nodig om je apparaat te rooten? Lees dan de wiki! Wij van Android Planet verwachten dat de stabiele, publieke versie de komende dagen flink gedownload wordt, aangezien de release candidates honderdduizenden keren over de digitale toonbank gingen.

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod is een betrouwbare en stabiele custom rom. Zit je opgescheept met een telefoon met Android 1.6, dan krijg je met CyanogenMod 7 de beschikking over de meeste functies van Android 2.3. Wie geen zin heeft om een custom rom te installeren, maar toch wil genieten van de functies van Gingerbread, moet nog even wachten. Telefoons als de Galaxy S en de Desire krijgen in het tweede kwartaal van 2011 een update naar Android 2.3. Ook de Desire Z, Desire HD en Optimus One kunnen in 2011 waarschijnlijk een Gingerbread-update verwachten.

Bron: CyanogenMod

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu