De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Talon for Twitter: nieuwe Twitter-app wil indruk maken met veel opties

Redactie
13 januari 2014, 20:42
2 min leestijd
Talon for Twitter: nieuwe Twitter-app wil indruk maken met veel opties
Talon for Twitter

Talon for Twitter is een nieuwe Twitter-app voor Android die hoge ogen probeert te gooien met veel functies, een interessant design en uitgebreide opties. De app is geoptimaliseerd voor Android 4.4 KitKat, waardoor Talon for Twitter een ‘echte’ volledige schermmodus heeft, evenals transparante balken die de app een nog fijner uiterlijk geven. Deze features werken logischerwijs alleen met KitKat-apparaten.

Een belangrijke eigenschap aan Talon for Twitter is dat de app al vrijwel geheel gereed is voor dagelijks gebruik en niet nog in een bètafase verkeert. Daardoor heeft de app ook een prijskaartje: Talon for Twitter kost 1,46 euro en heeft, net als alle andere Android-apps, een limiet voor het aantal gebruikers. Deze zal nog niet snel zijn bereikt, maar het is wel belangrijk om dit in je achterhoofd te houden – wees en daarom liever vroeg dan laat bij!

Lees verder na de advertentie.

Talon for Twitter screens en info

De Twitter-app biedt enkele handige functies, waaronder livestreaming van tweets – net als Tweetdeck -, ondersteuning voor twee Twitter-profielen waar je tussen kunt wisselen en een handig menu met snelkoppelingen naar je timeline, mentions, privéberichten, retweets, favoriete tweets, favoriete gebruikers, lijsten, trending en zoeken. Daarbij biedt de app een licht en donker design, om respectievelijk overdag en in de avond en nacht te gebruiken.

Verder beschikt Talon for Twitter over opties voor automatische verversing en bijbehorende notificaties, app pop-ups, emoji-ondersteuning, ingebouwde Youtube-speler en browser, ondersteuning voor Instagram-foto’s binnen je timeline, Google-achtige pull-to-refresh-feature en een handige do-not-disturb-modus.

Talon for Twitter biedt ook een zeer belangrijke tablet-interface, waardoor de app zowel op je smartphone als tablet goed te gebruiken is. Je betaalt daarmee voor een app die op meerdere apparaten te gebruiken is.

De Twitter-app is voor 1,46 euro in Google Play te downloaden en werkt met apparaten met minimaal Android 4.0.

Download: Talon for Twitter (1,46 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu