Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

General Mobile Discovery

Scherm
4.7 inch
Camera
8 megapixel

General Mobile Discovery: midrange smartphone met fijn prijskaartje

Het Turkse bedrijf General Mobile is sinds augustus 2014 ook in Nederland actief met een tweetal redelijk geprijsde smartphones. De Discovery en de Discovery Elite kosten respectievelijk 199 en 349 euro en bieden voor dat bedrag best goede specs. Hierna zullen we ons richten op de General Mobile Discovery die voor zijn redelijke prijskaartje best behoorlijke prestaties op de mat legt.

De betaalbare smartphone heeft een mooi 4,7 inch-scherm met een hd-resolutie en een vrij compacte en dunne behuizing. Aan boord is een een 1,2GHz-quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 1800 mAh.

De General Mobile Discovery in vogelvlucht

De General Mobile Discovery is een relatief betaalbare Android-smartphone met prima specs en een prettige gebruikerservaring. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • Groot 4,7 inch-scherm met een hd-resolutie
  • Vlotte 1,2GHz quadcore-processor 1GB aan werkgeheugen
  • 4GB aan uitbreidbare opslag voor je favoriete apps, games en media
  • Twee capabele camera’s met 8 en 2 megapixels

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Meer over de General Mobile Discovery

general mobile discoveryDe General Mobile Discovery is dus prima voorzien, zeker voor de jongere en beginnende gebruikers waarop het toestel gericht is. Aan de achterkant is een 8 megapixel-camera met flitser te vinden en aan de voorzijde een 2 megapixel-frontcamera voor selfies. Met een dikte van 7,59 millimeter is hij een stuk slanker dan de Discovery Elite en gewicht van 125 gram is relatief laag. 4G-ondersteuning is niet aanwezig, maar heeft eind 2014 wel de update naar Android 4.4 ontvangen.

General Mobile: relatief nieuwe speler op de smartphonemarkt

General Mobile is een Turks bedrijf dat is opgericht in de VS. Het bedrijf lanceerde in 2008 de eerste Android-smartphone in Turkije en is in dat land dan ook een grote speler. Landen als Nederland en Frankrijk moeten echter ook op termijn veroverd worden. De eerste 4G-smartphone van General Mobile verschijnt in januari 2015.

→ Bekijk ook aanbiedingen voor de General Mobile Discovery met abonnement.

Lees verder

Pluspunten Discovery

  • Groot hd-scherm
  • Plaats voor twee simkaarten
  • Vlotte quadcore-processor

Minpunten Discovery

  • Relatief zwaar
  • Geen 4G
  • Draait op Android 4.2

Laatste berichten

General Mobile Discovery Elite: high-end specs voor redelijke prijs

General Mobile Discovery Elite: high-end specs voor redelijke prijs

Nieuws Het Turkse bedrijf General Mobile is sinds deze week ook in Nederland actief met een tweetal redelijk geprijsde smartphones. De Discovery en de General Mobile Discovery Elite kosten respectievelijk 199…
Sim only keuzehulp

Download onze app

Download onze app