HTC Desire 500

HTC Desire 500: klein en interessant budgettoestel

De Desire 500 is een budgettoestel van HTC dat in september 2013 werd uitgebracht. De smartphone combineert  een compact formaat met een lage prijs en prima specificaties. Zo wordt de HTC Desire 500 aangestuurd door een 1,2GHz quadcore-processor, die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen. Het scherm meet 4,3 inch en heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. Met 4GB is er weinig opslagruimte aanwezig, maar gelukkig is dit middels een micro-sd-geheugenkaartje uit te breiden tot maximaal 64GB.

Daarnaast is de Desire 500 voorzien van twee camera`s, met 8 en 1,6 megapixels aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. De 8 megapixel-camera schiet prima foto`s en heeft functies als geotagging en gezichtsherkenning. De 1800 mAh-batterij voorziet het toestel van energie en gaat bij normaal gebruik één dag mee.

De HTC Desire 500 in vogelvlucht

Lees verder na de advertentie.

De HTC Desire 500 kenmerkt zich voornamelijk door het fraaie ontwerp en relatief lage prijs. Daarnaast beschikt het toestel over prima specificaties. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje gezet.

  • 4,3 inch-scherm met 800 bij 480 pixels
  • Krachtige interne hardware
  • 8 en 1,6 megapixel-camera voor het schieten van foto’s
  • 1800 mAh-accu voorziet het toestel van energie

Meer over de HTC Desire 500

HTC Desire 500

De HTC Desire 500 is een interessant  toestel  wanneer je op zoek bent naar een krachtige smartphone, maar niet teveel wil betalen. Hoewel de Desire 500 in september 2013 werd uitgebracht, beschikt het toestel nog steeds over prima specificaties. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je populaire  applicaties niet kunt draaien.

Het feit dat de HTC Desire 500 uit de doos op Android 4.1 (Jelly Bean) draait en naderhand niet is bijgewerkt, is wel een minpunt. Hierdoor zit je vast aan een verouderde versie van het mobiele besturingssysteem en beschik je niet over de meeste recente Android-functies.

Wel is Sense, HTCs eigen Android-schil aanwezig. Deze brengt vooral visuele veranderingen en enkele handige functionaliteiten met zich mee. Voorbeelden hiervan zijn BlinkFeed en Video Highlights. BlinkFeed is een persoonlijk startscherm, dat wordt geopend zodra je de Desire 500 aanzet. De software transformeert het homescherm naar een soort livestream van sociale activiteiten, waar je ook nieuws mee kunt lezen. Video Highlights is een handige functie die  foto’s en filmpjes verzamelt en samenvoegt tot een videoclip van 30 seconden.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Desire 500

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu