Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Wildfire S

1/3

HTC Wildfire S: opvolger van de populaire Wildfire

De HTC Wildfire S is een kleine maar krachtige Android-telefoon. HTC heeft Android 2.3 (Gingerbread) compleet naar haar eigen hand gezet met HTC Sense dat zich goed laat vertalen naar het 3.2 inch-scherm. Het geheel wordt aangedreven door een 600 MHz-processor waardoor de Wildfire S snel genoeg is om spelletjes als Angry Birds en Fruit Ninja te spelen.

Op de camera heeft HTC niet bespaard. Deze is 5 megapixel en voorzien van een flitser zodat je ook in donkere omgevingen foto’s kunt maken. Naast de standaard muziekspeler kun je ook FM-radio ontvangen zodat je altijd iets hebt om naar de luisteren. Ook Google Maps en gps  ontbreken niet. De HTC Wildfire biedt dus veel Android voor weinig geld.

Lees verder na de advertentie.

Hieronder lees je opmerkingen uit de belangrijkste reviews die over de HTC Wildfire S zijn verschenen.

De Telegraaf schrijft:

De HTC Wildfire S is een prima instap smartphone. Hoewel het toestel niet beschikt over features die gebruikers omver blazen, zijn alle functies die op een slimme telefoon horen te staan in het toestel aanwezig. Zowel schermresolutie als rekenkracht zijn zichtbaar verbeterd ten opzichte van de eerste Wildfire. De Wildfire S mag zich dan ook een waardige opvolger noemen en is prima geschikt voor mensen die een compact, niet te duur toestel wensen.

ZDNet schrijft:

Ik vraag me zelfs af in hoeverre toestellen als de Wildfire S niet een bedreiging worden voor de duurdere Android-smartphones, inclusief die van HTC zelf. Oké, qua schermgrootte blijft de Wildfire S ver achter op toestellen als de HTC Sensation, LG Optimus 2X en iPhone 4. Maar voor sommigen is dat net een troef, want dit toestel is zeer compact en is voor een smartphone vederlicht. 105 gram, dat kun je nog in een jaszak meedragen zonder dat je constant het gevoel hebt dat je een molensteen om de nek hebt.

Lees verder na de advertentie.

Gebruikers reviews HTC Wildfire S

0

nog geen reviews

Beoordeling

5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu