De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Asus bevestigt Android 4.2 Jelly Bean-update voor Transformer Prime

Redactie
17 november 2012, 11:37
1 min leestijd
Asus Transformer Prime Jelly Bean

Asus heeft bevestigd dat de Transformer Prime TF201 de update naar Android 4.2 Jelly Bean gaat ontvangen. Dat meldt de klantenservice van Asus tegen Android Planet-lezer Erik. “Wanneer Google een nieuwe Android-versie lanceert, duurt het altijd even voordat wij de update naar onze klanten kunnen verspreiden. We zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van Android 4.2 voor onze tablets. De update zal vanzelfsprekend volgen en je krijgt een automatisch een melding op je tablet wanneer deze beschikbaar is”, aldus Asus. Dit is fijn nieuws voor Transformer Prime-bezitters, want Android 4.2 Jelly Bean beschikt over een aantal nieuwe handige functies voor tablet-gebruikers.

De belangrijkste verandering die Android 4.2 Jelly Bean voor tabletgebruikers met zich meebrengt, is de mogelijkheid om meerdere gebruikersaccounts toe te voegen. Op dit moment kun je een tablet enkel voor één gebruiker, de hoofdgebruiker, instellen en ook de instellingen en savegames van respectievelijk de apps en games worden maar voor één gebruiker opgeslagen. Met Android 4.2 Jelly Bean kun je meerdere gebruikersaccounts toevoegen die elk hun eigen homescreen, apps, games en bijbehorende instellingen en savegames gebruiken. Zo wordt de tablet een echt familie-apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Als de Transformer Prime de update naar Android 4.2 Jelly Bean ontvangt, is het ook aannemelijk dat vergelijkbare Asus-tablets als de Transformer Pad ook de update krijgen. Wanneer Asus de Android 4.2 Jelly Bean-update gaat uitrollen, is nog niet bekend. Asus staat wel bekend om de vlotte verspreiding van nieuwe Android-updates.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu