De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit is de Fitbit Luxe: fraaie wearable met strak design

Erwin Vogelaar
19 april 2021, 19:00
1 min leestijd
Dit is de Fitbit Luxe: fraaie wearable met strak design

De Fitbit Luxe is een nieuwe wearable met een focus op stijl. Daarnaast brengt Fitbit zijn stressbeheersingsscore naar alle wearables. 

Lees verder na de advertentie.

Fitbit Luxe onthuld

Fitbit heeft zijn nieuwste wearable onthuld: de Fitbit Luxe. De Luxe valt voornamelijk op door het design, met een dun, metalen omhulsel en een amoled-scherm. De Luxe is daarmee de eerste tracker van Fitbit met een kleurenscherm. 

De tracker biedt alle gezondheidsmetingen die Fitbit inmiddels beschikbaar heeft: hartslag, activiteit, slaap en stress. Tevens is het mogelijk om zuurstof in het bloed te meten, net als de huidtemperatuur. De accu gaat tot vijf dagen mee. 

fitbit luxe

Mindfulness

Bij de aankoop van de Fitbit Luxe krijg je zes maanden toegang tot Fitbit Premium, waarmee gezondheidsdata voor een langere periode inzichtelijk zijn. Daarna moet je 9 euro per maand (of 80 euro per jaar) betalen om deze data langer dan een week terug te zien. Onderdeel van Fitbit Premium is een reeks van meer dan dertig mindfulness-oefeningen van Deepak Chopra. 

De Fitbit Luxe is vanaf nu beschikbaar als pre-order voor 149,95 euro. Er zijn verschillende stijlvolle bandjes te koop, waaronder een Parker-schakelarmband in samenwerking met het sieradenmerk Gorjana.

Stressbeheersingsscore naar alle wearables

Fitbit introduceerde met de Fitbit Sense de stressbeheersingsscore. Deze score is nu ook beschikbaar op alle trackers en smartwatches van Fitbit met hartslagmeting, waaronder de Charge 4. Hiervoor wordt gekeken naar je hartslag en hoe die verandert door een meditatiesessie.

Meer over Fitbit

Denk je aan fitnesstrackers, dan denk je al snel aan Fitbit. In ons achtergrondartikel vertellen we hoe Fitbit de fitnesstrackermarkt heeft veroverd. Toch staat er nog een hoop op ons wenslijstje voor toekomstige Fitness-trackers.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Fitbit Luxe
Fitbit Luxe

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu