De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Garmin-Asus: eerste Android-toestel op MCW te zien

Redactie
22 januari 2010, 0:11
1 min leestijd
Garmin-Asus: eerste Android-toestel op MCW te zien
garmin asus

Half februari is het zover: dan openen in Barcelona de deuren van de grootste Europese beurs voor mobiele telefonie. De eerste aankondigingen van nieuwe producten druppelen inmiddels binnen. Zo gaan Garmin en Asus eindelijk hun eerste Android-telefoons laten zien. Garmin en Asus kondigden precies een jaar geleden een samenwerking aan, maar dat leverde tot nu toe nog geen concrete toestellen op. Wel beloofden ze dat het eerste Garmin-Asus Android-toestel voor maart 2010 beschikbaar zou zijn. Die deadline lijken ze nu te gaan halen.

De vice-president voor de mobile device business van ASUS heeft deze week gezegd dat op Mobile World Congress het eerste Android-product te zien zal zijn. Ze proberen daarbij een balans te vinden tussen Android en Windows Mobile, het andere mobiele platform dat ze ondersteunen. Garmin’s eigen G60-platform op basis van Linux wordt nergens meer genoemd.

Lees verder na de advertentie.

Het plan is om een miljoen stuks te verkopen in 2010 en dat willen ze doen door 4 of 5 modellen uit te brengen. Naast het Android-toestel zal er ook de M10 op basis van Windows Mobile 6.5.3 te zien zijn: een toestel met een 3,5 inch drukgevoelig (resistief) scherm en een 5 megapixel camera. De prijs daarvan zal iets meer dan $400 zijn. Ook zijn er plannen voor een TD-SCDMA-telefoon voor China Mobile. Over het Android-toestel zijn helaas nog geen nadere details bekend.

Via: Engadget

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu