De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Gerucht: Is dit de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro?

Wouter Nijsen
9 januari 2011, 11:28
1 min leestijd
Gerucht: Is dit de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro?
Xperia Mini Pro

Het lijkt er op dat Sony Ericsson werkt aan een opvolger van de Xperia X10 Mini Pro. Via het weblog it168 zijn namelijk foto’s uitgelekt waarop een kleine Sony Ericsson Android-telefoon met uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord te zien is. Voor liefhebbers van dit soort android-telefoons is dat goed nieuws. Helemaal nu Sony Ericsson heeft laten weten dat de Xperia X10 serie geen update meer krijgt naar Android 2.2 en hoger, en daarmee dus langzaam maar zeker de “end of life” status krijgt. Overigens zal de Xperia X10 serie voorlopig wel de onderhouds-updates van de huidige Android-versie blijven ontvangen.

Het toestel waar nu de foto’s van zijn uitgelekt zou beschikken over een Qualcomm MSM7230 en een Adreno 205 grafische processor. De opvolger zou ongeveer hetzelfde formaat hebben als de huidige Xperia Mini Pro. Over de processor-snelheid is niets bekend maar de MSM7230 draait in de meeste andere Android-telefoons op 800MHz.
Xperia Mini Pro_1

Lees verder na de advertentie.

Zoals bij alle geruchten is ook nu niet duidelijk of we hier met “the real deal” te maken hebben, laat staan dat bekend is wanneer deze Sony Ericsson Android-telefoon officieel wordt gepresenteerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu