De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Griffin brengt hoesje voor Samsung Galaxy Tab uit

Redactie
18 december 2010, 13:26
1 min leestijd
Griffin brengt hoesje voor Samsung Galaxy Tab uit
griffin galaxy tab
galaxy tab passport elan

Er zijn voor de Samsung Galaxy Tab nog maar weinig geschikte hoesjes. Accessoiremaker Griffin heeft nu een hoesje gemaakt, die er aan de buitenkant uitziet als een luxe schrijfmap. De Elan Passport was al verkrijgbaar in een variant voor de iPad. De Galaxy Tab-uitvoering is vergelijkbaar daarmee: zwart kunstleer met een witte draad, waarbij je de case kunt sluiten door met een lusje. De binnenkant is gemaakt van grijs microsuede, een stof die aanvoelt als echte suede. Er zijn aan de binnenkant vakjes gemaakt voor visitekaartjes en andere kleine documenten.
Die binnenkant is nog wel wat extra aandacht waard, want Griffin heeft voor een misschien niet optimale oplossing gekozen om de Tab in de hoes vast te maken.

Je schuift de Tab achter vier lusjes op de hoekpunten, waarvan er twee elastisch zijn. Op zich geen probleem, maar bij de iPad-versie van deze case worden daarbij de aan/uitknop en de volumeknoppen afgedekt. Of dat bij de Samsung Galaxy Tab ook problemen oplevert zal de praktijk moeten uitwijzen.

Lees verder na de advertentie.

De Passport Elan voor de Galaxy Tab kost $29,99 en is te bestellen bij de fabrikant.

Er zijn nog meer hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab verkrijgbaar. Behalve bij handelaren in China kun je voor iets betere kwaliteit terecht bij wat meer gevestigde fabrikanten. De prijzen variëren nogal: zo koop je bij Prima Cases een zwart leren flipcase voor $19,99 terwijl je bij Piel Frama maar liefst €110 kwijt bent voor het Galaxy Tab Cinema Model.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu