HitsNL verzamelt alle Nederlandstalige hits in één app

Redactie
19 november 2015, 16:11
1 min leestijd
HitsNL verzamelt alle Nederlandstalige hits in één app

Er is weer een nieuwe muziekdienst  gelanceerd. HitsNL is wel net iets anders dan de andere streamingdiensten, aangezien je er alleen  Nederlandstalige hits vindt.

Lees verder na de advertentie.

Een abonnement op HitsNL kost  na een gratis proefperiode (30 dagen) 3,99 euro per maand. Sluit je het abonnement via de app af dan betaal je iets meer, namelijk vijf euro per maand. Dat komt volgens HitsNL omdat betalen op  de website via iDeal gaat terwijl het afsluiten van een abonnement via de app in rekening wordt gebracht via je provider.

Dit is HitsNL

Naar  eigen zeggen is HitsNL “een gloednieuw en uniek initiatief om het Nederlandstalige repertoire in de schijnwerpers te zetten. Wat HitsNL wil is het leven aangenamer maken voor de liefhebber van gezellige Nederlandstalige muziek.”

De app biedt een breed scala aan verschillende Nederlandse artiesten en Nederlandstalige hits. Zo zijn onder meer nummers van Marco Borsato, Nick en Simon en Frans Bauer te beluisteren. Als uitsluitend Nederlandse muziek jouw genre is, dan vermaak je je voorlopig wel even met HitsNL. Meer dan alleen het streamen van muziek, het offline luisteren en het samenstellen van afspeellijsten is er echter momenteel nog niet mogelijk. Wel hebben de ontwikkelaars links naar de websites en sociale media van de artiesten toegevoegd.

HitsNL uitproberen

We wilden de app graag verder testen, maar helaas krijgen we momenteel alleen maar foutmeldingen. Het ziet ernaar uit dat HitsNL het platform nog iets verder moet professionaliseren om de prijs van 4 euro per maand te rechtvaardigen.

Wil je HitsNL zelf uitproberen, dan kan dat via onderstaande link. De app vereist 13MB aan vrije opslagruimte en Android 3.0 of hoger. Behalve voor  Android, is HitsNL ook beschikbaar voor iOS- en Windows Phone-smartphones.

Download HitsNL in Google Play (gratis)

Bron: HitsNL
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu