De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Moto Z2 Play moet het doen met kleinere accu’

Erwin Vogelaar
6 mei 2017, 10:27
2 min leestijd
‘Moto Z2 Play moet het doen met kleinere accu’

De opvolger van de Moto Z Play levert een flink pluspunt van zijn voorganger in. De Moto Z2 Play-accu is waarschijnlijk een stuk kleiner en het toestel iets dunner.

Lees verder na de advertentie.

Moto Z2 Play-accu

De Moto Z Play van Lenovo valt onder andere op door zijn superieure accu. De 3510 mAh-accu gaat namelijk meerdere dagen mee. Dat je de accu daarnaast razendsnel weer oplaadt, is ook prettig. De opvolger van dit toestel, de Moto Z2 Play, lijkt dit voordeel in te leveren. Dit stelt beroepslekker Evan Blass. In ruil voor de kleinere accu van 3000 mAh, wordt het nieuwe toestel iets dunner en lichter.

Deze kleinere accu betekent in de praktijk dat het toestel niet vijftig uur, maar dertig uur gebruikt kan worden. In ruil daarvoor is het toestel één millimeter dunner en twintig gram lichter. In een industrie waarin fabrikanten alles doen om hun toestellen zo dun mogelijk te maken, zou je hopen dat een smartphone juist opvalt door anders te zijn.

moto z2 play-accu

Onder de motorkap krijgt het nieuwe toestel uiteraard de nodige upgrades. Zo wordt waarschijnlijk de Qualcomm Snapdragon 625-chip vervangen met de opvolger Snapdragon 626. Het geheugen krijgt ook een flinke sprong. De Moto Z Play had 32GB opslagruimte en 3GB werkgeheugen. De Moto Z2 Play krijgt waarschijnlijk 64GB opslagruimte en 4GB werkgeheugen. Het 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels blijft volgens de geruchten wel hetzelfde.

Het is niet voor niets dat Lenovo hetzelfde formaat aanhoudt. Op deze manier zijn alle Moto Mods voor de Moto Z Play namelijk ook bruikbaar op het nieuwe toestel. Dit betekent dat gebruikers er voor kunnen kiezen om bijvoorbeeld een extra accu aan de achterkant van het toestel te klikken. Hiermee plak je echter wel ongeveer zes millimeter aan het toestel vast en moet je zo’n zestig euro extra betalen.

Lees het laatste nieuws over Lenovo

Bron: Venture Beat
Bron afbeelding: TechnoBuffalo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z2 Play
Motorola Moto Z2 Play

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu