De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Deze nieuwe Moto Mod verandert je toestel in een Polaroid-camera

Thomas Haenen
16 november 2017, 10:59
2 min leestijd
Deze nieuwe Moto Mod verandert je toestel in een Polaroid-camera

Motorola verandert zijn smartphones in een instant camera met een nieuwe Moto Mod. Met deze Polaroid-printer maak je gelijk een afdruk van je favoriete foto’s.

Lees verder na de advertentie.

Polaroid-camera Moto Mod binnenkort beschikbaar

De Polaroid Insta-Share Printer is vanaf januari in Nederland te koop als Moto Mod, en kost 169 euro. Het accessoire klik je op de achterkant van je smartphone, waarna je direct al je foto’s kunt uitprinten. Na het aansluiten kun je vanuit Facebook, Instagram en Google Foto’s direct foto’s delen om te printen. Tevens zit op de Moto Mod een fysieke knop waarmee je direct de camera-app opent. Schiet, en de foto wordt automatisch afgedrukt.

Die foto’s worden vervolgens geprint op Polarium Premium Zero Ink-papier, op een formaat van 2 bij 3 inch. De achterkant is zelfklevend, zodat je je kekke kiekje direct op de koelkast kunt plakken. Is je fotopapier op, dan kun je nieuw Polaroid-papier bijbestellen.

Steeds meer Moto Mods

Moto Mods zijn enkel compatibel met een selecte groep Motorola-smartphone. Je kunt deze Polaroid-camera dus niet zomaar gebruiken op elk Android-toestel. Het aantal Motorola-toestellen met ondersteuning groeit wel gestaag. Het begon met de Moto Z, die vorig jaar verscheen, maar dit jaar bracht het bedrijf ook de Moto Z2 Play en de Moto Z2 Force uit met ondersteuning. Inmiddels heeft Motorola een flink aanbod van Moto Mods. Sommige accessoires bieden slechts beperkte functionaliteit, zoals nieuwe covers die draadloos opladen ondersteunen. Andere opties zijn stereospeakers van JBL, een optische zoom-lens van Hasselblad, projectors en speciale controllers voor games.

Daarmee is Motorola de enige grote fabrikant die nog in modulaire smartphones lijkt te geloven. Onder andere LG, Google en ZTE hebben met de technologie geëxperimenteerd, maar schrapten hun plannen vaak al binnen een jaar. Motorola brengt niet alleen geregeld nieuwe Moto Mods uit, maar heeft eerder dit jaar toegezegd minstens drie jaar het concept te ondersteunen. Kopers van smartphones met Moto Mod-ondersteuning kunnen dus nog meerdere jaren op nieuwe accessoires rekenen.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu