Nexus Prime en Ice Cream Sandwich aankondiging: hoe te volgen?

Redactie
18 oktober 2011, 19:30
1 min leestijd
Nexus Prime en Ice Cream Sandwich aankondiging: hoe te volgen?
Nexus Prime en Ice Cream Sandwich aankondiging: hoe te volgen?

Woensdagochtend zal om 04:00 uur Nederlandse tijd in Hong Kong de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich worden gepresteerd. Vanwege dit onorthodoxe tijdstip zal Androidplanet geen liveblog verzorgen omdat het merendeel van onze lezers dan in dromenland verkeert. In plaats hiervan zullen we wat later uitgebreid melding doen van de aankondigingen van Google. Voor diegene die niet kunnen wachten en wakker blijven of de wekker zetten hebben we wat handige tips op een rijtje gezet over hoe de persconferentie van Google te volgen.

Lees verder na de advertentie.

Live-uitzending

Zoals het een echt Google-evenement betaamt zal ook deze gezamenlijke persconferentie van Google en Samsung live worden uitgezonden via YouTube. Ditmaal is voor het Android-kanaal gekozen dat hier te vinden is. De persconferentie zal naderhand in zijn volledigheid ook hier terug te kijken zijn.

Liveblogs

Nederlandse liveblogs van de persconferentie zullen er niet zijn, maar de Amerikaanse media zullen er bovenop zitten mede omdat het evenement voor ze in de avond valt. Het grote voordeel van de liveblogs is dat je alle informatie kunt teruglezen in plaats van alleen terugkijken. Van de onderstaande liveblogs is bekend dat de verslaggevers ook daadwerkelijk in de zaal zitten.

Achteraf

Androidplanet zal achteraf uitgebreid berichten over wat tijdens de persconferentie van Samsung en Google wordt aangekondigd. Naar alle verwachting is dat de volgende ‘Google-telefoon’, codenaam Nexus Prime, en de volgende versie van Android genaamd Ice Cream Sandwich maar het kan ook zo zijn dat Google nog wat meer verrassingen in petto heeft.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu